2777
2789
عنوان

خونوادم راصی کردم کار کنم🥰ولی رلم نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 65 پست
بگو پ خودت خرجمو بده  میزاره😂 اینو گفتم بزاره ن اینکه واقعا بگیریااا

اخه ب پول نیاز ندارم 

میخوام جهاز جمو جور کنم خرید کنم 

بابام میده ولی بیشتر برا سرگرمی 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
بپول نیازی ندارم اخه خونوادم پشتمن  درس میخونم میرم دانشگاه رشته خوب  اینده داره  & ...

عزیزم خیلی خوبه که دوست داری درآمد داشته باشی دختر به این عاقلی حیفه که از منطقت جلوی یه پسر استفاده نکنی ...به هر حال عزیزتر و محترم تر از خانوادت که نیست ...حتما به عواقبش فکر کن به استقلال فکری خودت فکر کن ...تو چیزی کم نداری شکر خدا خانوادت هم حمایتت میکنن ... اگه میخوای باهاش باشی حد و مرز بزار براش که یه روزی اگه نخواستین همو احساس پوچی نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره والا ادم چندشش میشه اخه یعنی چی خوب دوست پسر داری درست ولی رل چیه اخه ،پسرای الان خرج خودشونم نم ...

مثل کراش.اونقدری که توی فارسی از این کلمات استفاده میشه تو خود انگلیسی استفاده نمیشه

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
همه برای پول میرن سرکار همه وگرنه کیه ک ماهی خداتومن بدن بهش بگن بشین خونه بگه نه من باید برم خسته ش ...

من ۱۰ ساله شاغلم و حتی ۱ روزشم صرفا برای پول نرفتم سرکار. درآمد واسم خیلی مهمه اما اون تجربیاتی که بنا به شغلت به دست میاری خیلی متفاوته با اجتماعات دیگه مثل باشگاه و دورهمی و ...

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
دییقا بیشتر برا تجربه میخوام ذوقشو دارم وگرن خونوادم میدن   نیاز نی از پسر پول بخام  ...

من خودم سالها مستقل بودم و زمین تا اسمون فرق کردم و پر از تجربه شدم اصلا نذار جلوت رو بگیره

به نظرم به دوست پسرت منطقی بگو میخوام برم سرکار به همین دلایلی ک گفتم بهت

اگر دوستت نداشته باشه ولت میکنه میره خب تو چیزی از دست نمیدی این وسط بلکه زودتر با حقیقت چهره واقعیش اشنا میشی 

من خیلی سنم از تو بیشتره تجربه ام هم بیشتره اولا تو این سن دل نبند و جدی نگیر زیاد تو هنوز نوجون هستی و موقعیت های زیادی سر راهت هستند خودت رو درگیر رابطه اصلا نکن تو این سن به فکر پیشرفت خودت باش 

دوما پسری که واقها دوستت داشته باش نه تنها جلوت رو نمیگیره بلکه تشویق میکنه بری کار کنی تا موفق بشی و چیزای جدید یاد بگیری

من کار برام پیدا بشه اجازه شوهرمم نمی‌گیرم.واقعا یعنی به رلت گفتی اجازه میدی برم سر کار؟من بودم می‌گ ...

نگفتم گفتم مبخوام برم گف لازم نکرده بشین درستو بخون🤕

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
ساقیه اونو زنده میخام🤣

،  یعنی ما یه رفتاری ازش دیدیم که قید هر چی رل و دوست پسره رو زدیم ... از اینا بود که اول تو قطع کن نه اول تو ...بگیر تا آخرش ... اجازه نداشت جز دانشگاه جایی بره بعد مامان دختره زنگ میزد دختره چهل متر زبون در میاورد واسه مامانش ... بخدا دخترا حیفن یکم رو خودمون کار کنیم ارزشمون خیلی بالاتر از این حرفاس

پس نگو پول لازم ندارم برای جهاز لازم داری 

خب من کار نکنم بابام باز مبخره پول برا این مبخوام مستقل از بابام در بیارم پول ک خودت در بیاری فرق میکنه 

اسی منم یه مدت میرفتم سر کار واقعا لذت بخش بود برام هم از لحاظ اجتماعی هم مالی خیلی روحیه م شاد بود ...

اره منم ذوقشو دارم دوس دارم تو محیطای جدید با ادما تو اجتماع باشم ببینم چ خبره درامدم خب مستقل ترت میکنه دستت خالی نیس. 

یکمم ب خونواده کمک میسع 

حالا این بحثا به کنار کلا پسرا خوششون میاد واسه یکی شاخ بشن یکی به حرفشون گوش کنه ...دخترا هم دوست دارن یکی روشون غیرت داشته باشه ...اسی جان به هر حال کاری رو بکن که عقل و خانوادت میگن ... به احساست هم تا جایی که عقل اجازه میده اجازه بروز بده ... برات از خدا موفقیت و حس خوب میخوام

حالا این بحثا به کنار کلا پسرا خوششون میاد واسه یکی شاخ بشن یکی به حرفشون گوش کنه ...دخترا هم دوست د ...

الهیی 

مرسی 

این سایت خوبه ابنجوری ادمارو راهنمایی میکنن🥰🫀

مرسی بخاطر مهربونیت