2777
2789
عنوان

خونوادم راصی کردم کار کنم🥰ولی رلم نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 65 پست
انقدر بدم میاد از کلمه رل مال این بچه مچه های مثل زید قدیم اهههه

دقیقااا. بعد قشنگیش اینجاس قاطی آدم حسابش میکنن و منتظرن اون براشون تصمیم بگیره!

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

من کار برام پیدا بشه اجازه شوهرمم نمی‌گیرم.واقعا یعنی به رلت گفتی اجازه میدی برم سر کار؟من بودم می‌گفت نرو پیام دوم میگفتم ببخشید شما؟🤔

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو کات  شغل چی پیدا کردی

با عروس همسایکون  تو ی فروشگاه  مواد غذایی کار میکنیم 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
یکی هم بود هم دانشگاهی مون بود ... تو خوابگاه پشت تلفن اینقد التماس پسره میکرد که فردا اجازه بده با ...

وااااااا😐😐😐😐😐😐😐😐🤣🤣🤣چه بدبختی بود خیلی جدی گرفته بودتش 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

دبیرستان بودیم همه میخواستیم بریم اردو اقایی دوستم نزاشت🤣

اونم نیومد حتی تو عکسامون نبود چون دوس پ خوشش نمیومد 

جالبته سه ماه بعد کات کرد الان میگم کاراشو انقد میخنده 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

اسی قصد ازدواج دارین؟ یا دوستین فقط... مواظب رفتارت باش توقع بیجا براش ایجاد نکن بعدا برات درد سر می ...

قصدازدواج اره ولی ن برا الان بعد 5 سال دیگ حد اقل دو سال باهمیم 

ولی من شرط کردم بعد سر بازیش  الان خودش دانشجوعه

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
دقیقااا. بعد قشنگیش اینجاس قاطی آدم حسابش میکنن و منتظرن اون براشون تصمیم بگیره!

اره والا ادم چندشش میشه اخه یعنی چی خوب دوست پسر داری درست ولی رل چیه اخه ،پسرای الان خرج خودشونم نمیتونن بدن

رلت نمیزاره؟؟؟؟؟

خانوادت اجازه دادن بعد اون؟ 

میگفتی مگه تو ننمی بابامی شوهرمی داداشمی چی که بخوای نزاری؟ نمیزاری ناراحتی یه لیوان اب خنک بخور من دوس دارم مستقل باشم دستم تو جیب خودم باشع😑😑

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

همه چی پول نیسبت قطعا تجربه کاری و توی اجتماع بودن ارزشش بیشتره 

همه برای پول میرن سرکار همه وگرنه کیه ک ماهی خداتومن بدن بهش بگن بشین خونه بگه نه من باید برم خسته شم.باهمون پول مفتم میشه رفت تو اجتماع تفریح کرد لذت برد

همه چی پول نیسبت قطعا تجربه کاری و توی اجتماع بودن ارزشش بیشتره 

دییقا بیشتر برا تجربه میخوام ذوقشو دارم وگرن خونوادم میدن 

نیاز نی از پسر پول بخام 

من روم نمیشه برا شارژ نت از بابام بخوام 

هر ماه پول میزنه ک خرج   لباس و لوازم ارایشی میسه ولی  دوس دارم مستقل بشم