2777
2789
عنوان

خونوادم راصی کردم کار کنم🥰ولی رلم نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین شماها هستین پسرا پرو میکنید میزنن زندگی یکی دیگه گند میزنن دیگه

منم همینطوری مثل تو بودم خداراشکر عاقل شدم 

اخرش هم ولت میکنه میره و تو میمونی حسرت کارایی ک نکردی 

حتی اگه شوهرت هم بود حق نداشت ازادی رو ازت بگیره اینکه دوست پسره 

اگ دوستت داشته باش میمونه اگ نداشته باش ب خاطر کارکردن بره همون بهتر ک بره

مگ میخوای چ کاری انجام بدی ک پسره نمیذاره 

اینها الکی جو گیر میشن پسرها طبل تو خالی ان  و این سبک پسرها ک ب چیزای الکی گیر میدن تهش هم ی بهونه پیدا میکنن و میرن

شاه راضیه شاه قلی نمیزاره😐😐😐😐

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
رل و به رسمیت میشناسی؟؟؟؟ من بودم خودم و اهدافم و انتخاب میکردم

بپول نیازی ندارم اخه خونوادم پشتمن 

درس میخونم میرم دانشگاه رشته خوب  اینده داره 

کنارش از قبل کلاس لیفت ابرو و مژه و پوست و ناخن رفتم بلدم پیج زدم وفعالیت میکنم و گاهی مشتری میارم تو خونه  و کارشو انجام میدم و کنارش ب مشتریا فروشنده لوازم ارایشی ام دارم ک میخرن تگ پیشنهاد بدم  

بعد خب مشتری هر روز هر روز ک نیس 

دانشگام 3 روز در هفته  4 ساعت تو راه برا رفتو امد حالا اون 3 روز نرم سر کار بقیه روزا بیکارم 

خونوادمم گفتم میخوام پول در بیارم  راحت تر   خریدامو بکنم جهازمو میگم اخه طرف ما دختر  جهاز میده  

هم مستقل شم ک اوکیو دادن 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾