2777
2789
عنوان

یه هفته قبل عقد بهم زدم😐

933 بازدید | 32 پست

من اینجا قبلا نظر پرسیدم راجب خواستگار و این چیزا 

اومدن خواستگاری و بله برون منتظر بودیم نیمه شعبان عقد کنیم حرفامونو زدیم محضر اینام همچی اوکی بود تا امشب 

امشب بهش گفتم خب تو میگی ازدواج کنیم برج ۳ من فلان ماشین رو میگیرم تو چطور میخوای دو ماهه چنین ماشینیو بگیری اونم بعد بازار شب عید گفت نه میتونم فلان گفتم بهتر نیست اگه نمیتونی بهم بگی 

عکس پروفایلم خودمم😉راستی اگه نظرت با من یکی نیست الکی نپر بهم فقط رد شو😉خانم محترم از سنت خجالت بکش کم گزارش بزن😁😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه گفت نه من میتونمو این حرفا گفتم خب عقد و بمدازیم دیر تر هزینه مراسماتو فلان از اونورم اون همه پول ماشین 

یهو برگشته به من میگه تو پولکی دنبال پولی مگه من دزدی میکنم همین که تونستم تو دوماه ۲۰۰تومن در بیارم خیلیه (کلا از ۲۰۰تومن ۳۵ تومن برا من طلا برا ولن روز زن گرفته) 

بقیشو منم مثه شما نه دیدم نه چیزی 

تو میخوای برینی تو برنامه ریزی من من رو وام حساب کردم من نمیتونم ماشین و تا اون تاریخ بخرم در حالی که به خونوادم قول داده بود 

عکس پروفایلم خودمم😉راستی اگه نظرت با من یکی نیست الکی نپر بهم فقط رد شو😉خانم محترم از سنت خجالت بکش کم گزارش بزن😁😆

گفتم تو قول دادی خونه مادرم و یکم کمک کنیم عوض کنیم بیاری نزدیک زدی زیرش 

گفتی کار نکن خودم خرجتو میدم هزار تومنم دادی چکشو گرفتی 

گفتی خونه تو بهترین منطقه تهران الان شده تو منطقه جنوبه تهران دلیلتم اینه به محل کارم نزدیکه 

به من گفت جهاز نخر بعد اومده خونه مادرم گلچین میکنه اینو ببریم اونو ببریم اینم ببریم 

خلاصه گفت نه من میتونمو این حرفا گفتم خب عقد و بمدازیم دیر تر هزینه مراسماتو فلان از اونورم اون همه ...

خب هنوز زنش نیستی چرا باید برات خرج کنه همون طلام که گرفته کادوی بزرگیه چه دلیلی داره از ریزحساب بانکیش خبر داشته باشی

کاربری دوممه         
خلاصه گفت نه من میتونمو این حرفا گفتم خب عقد و بمدازیم دیر تر هزینه مراسماتو فلان از اونورم اون همه ...

من یه انگشتر پسندیده بودم ۶ تومن بود شوهرم گفت برو با یه مرد پولدار ازدواج کن تو فکرت فقط پولمه اون روز بهم زدم ولی پدرم نزاشت الان میخره هر چقدر طلا میگم ولی اون انگشتری که واسم نخرید و با حرفاش دلمو شکست هیچ وقت از یادم نمیره 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

احساس میکنم این ادم سرتا سر به من و خونوادم دروغ گفته بود بحث ماشین نیست!

روز اول اشنایی گفت مهریه دسته خودته هرچی خواستی گفتم ۱۱۴تا 

گفت خونوادم قبول نمیکنن ۷۸تا 

همینجوری همچیووو با حرف و زبون اورد پایین تا ثبت نام این ایرانخودرو و سایپا شد 

این اقا من زنه عقدیش نیستم به من میگه 

طلاهاتو بیار بفروش بده من من یه ماشین ایرانخودرو بدونه قرعه ثبت نام کنم حتی رو پس اندازای زمان مجردیم چشم داره 

بیست چهاری میگع چقدر دراوردی چقدر داری چرا انقدر دادی مادرت

با این حال به نظرتون کار بدی کردم ؟؟بهم زدم 

احساس میکنم کلا فقط سر پول و طلا و دلار و کار و وام ازدواج بوده 

انگار نه انگار خود منم بودم 

وعده هاش همه دروغ بوده