2777
2789

سلام شما هم تا حالا به این مشکل برخوردید؟

بابام فکر میکنه من و خواهر و برادرم ، مامانم رو بیشتر دوست داریم و مامانم هم فکر میکنه ما بابامون رو بیشتر دوست داریم.

در صورتی که من به شخصه هر دو رو خیلیی دوست دارم و تلاش میکنم کاری نکنم که همچین فکری نکنن اما بازم همین نظر رو دارن. به نظر شما باید چیکار کنم ؟

پدر و مادر شما هم تا حالا چنین چیزی رو بیان کردن؟

من مادرم بسیار فرد بی منطقی هست و خیلی ما رو اذیت می‌کنه و آتیش توی زندگیمون میندازه و نذاشته بابامونو ببینیم الان ۶ ساله بابام نتوانسته بیاد ما رو ببینه فقط من یواشکی رفتم بابامو دیدم اگه بفهمه روزگارمو سیاه می‌کنه برو خدا رو شکر کن 

من مادرم بسیار فرد بی منطقی هست و خیلی ما رو اذیت می‌کنه و آتیش توی زندگیمون میندازه و نذاشته بابامو ...

ایشالا اوضاعتون خوب بشه🤲

نه میدونی چیه چند وقت یکبار بابام به مامانم میگه تو که سه تا طرفدار داری مامانمم میگه نه اینا طرفدار تو هستن در همین حد بعدم موضوع عوض میشه ولی من دوست ندارم چنین تفکری داشته باشن. 

از طرفی درون‌گرا هم هستم و به راحتی احساساتمو بروز نمیدم و حس میکنم شاید به خاطر اینه که اینجوری فکر میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا اوضاعتون خوب بشه🤲 نه میدونی چیه چند وقت یکبار بابام به مامانم میگه تو که سه تا طرفدار داری ...

این حرفا فکر کنم طبیعی باشه زیاد روش فکر نکن من که هیچ وقت طعم پدر و مادر نچشیدم دارمشون ولی یتیمم

ممنون از دعات ولی هیچ وقت درست نمیشه پدرم مریض هست توی یه شهر دیگه تک و تنها ولی جرات ندارم بیاد پهلوی ما

ایشالا اوضاعتون خوب بشه🤲 نه میدونی چیه چند وقت یکبار بابام به مامانم میگه تو که سه تا طرفدار داری ...

من فکر میکنم شوخی میکنن موضوعی نیس که به خاطرش بخوای خودخوری کنی 

من فکر میکنم شوخی میکنن موضوعی نیس که به خاطرش بخوای خودخوری کنی 

ای کاش همینطور که میگی باشه🤲ممنون از حرفات😘💙

امیدوارم خدا خودش کمکتون کنه شماهم به پدرتون زنگ بزنید سر بزنید موردی که نداره