2777
2789
سنی ام ندارم ۲۰ سالمه وقتی بچم دنیا اومد۱۴سالم بود

اوووف خیلی جوونی بنظرم مورد خوب داشتی ازدواج کن بچتم ببر از هیچیم نترس بفکره خودت باش عزیزم برات ارزویه خوشبختی میکنم نزار جوونیت هدر بشه 

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
اوووف خیلی جوونی بنظرم مورد خوب داشتی ازدواج کن بچتم ببر از هیچیم نترس بفکره خودت باش عزیزم برات ارز ...

ممنون برام دعا کنین که واقعا به دعا نیاز دارم گلم حواست به اون بچه باشه مادرش کنارش نیست تو هواشو داشته باش تا دلش نگیره سخته درکش میکنم من

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون برام دعا کنین که واقعا به دعا نیاز دارم گلم حواست به اون بچه باشه مادرش کنارش نیست تو هواشو دا ...

مام دوریم ازش ولی بچه ای نیس ک خجالتیو کم رو باشه انقد چیزی نگفتن بهش بی ادبیم میکنه بی احترامی میکنه به بزرگترا ولی خب کسی چیزینمیگه 

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
مام دوریم ازش ولی بچه ای نیس ک خجالتیو کم رو باشه انقد چیزی نگفتن بهش بی ادبیم میکنه بی احترامی میکن ...

آها باشه گلم ممنون وقت گزاشتی

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.