2777
2789
شوهر سابقش فوت کرده و جدیده قبول نکرده خودش بچه داشت گف تو نیار دیگه مادرش گف من نگه میدارم توبرو فق ...

پسر چهارده ساله مثل دسته گل خودشو ول کرده رفته مرد گنده بوگندوی غریبه رو تیمار میکنه؟!بعضیا چقدر ازدواج تو هر شرایط براشون مهمه.اصلا قابل درک نیست

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
حالا واقعا خوشبخت شده؟ .حالا اینقدر ازدواج لازم بود بچه خودشو کنار بزاره بچه یکی دیگه رو بزرگ کنه .ع ...

اره فعلا ک‌خیلی خوشبخته پولدار میخواس که رسید بهش

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴سالشه

چقد ادم بد ذات پیدامیشه واقعا سخته دلش میشکنه وقتی بابا نداره خانواده پدرشم نخاستنش مادرشم رفته افسرده نشه بچه خدا پشتو پناهش باشه خدا ولش نکنه دیگران مهم نیست😣

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

پسر چهارده ساله مثل دسته گل خودشو ول کرده رفته مرد گنده بوگندوی غریبه رو تیمار میکنه؟!بعضیا چقدر ازد ...

مرده خیلی خوبو خوشتیپه پولدارم ک هست اون قید خونوادشم زد رفت بچه ک هیچی...تموم وسایل بچرو فروخت بینیشو عمل کرد انقد به قرو فرش رسید اوووف یچی میگم یچی میشنوید از شهرستان رفت  برج نشین شد

چقد ادم بد ذات پیدامیشه واقعا سخته دلش میشکنه وقتی بابا نداره خانواده پدرشم نخاستنش مادرشم رفته افسر ...

حالا پسرشم درسخون خوشکل...انقدم عجیب حرف گوش کنه مادرشه واقن موندم چجوری 

مرده خیلی خوبو خوشتیپه پولدارم ک هست اون قید خونوادشم زد رفت بچه ک هیچی...تموم وسایل بچرو فروخت بینی ...

من پسرم ۴ماهش بود شوهرم فوت کرد الان بچم شده ۷سال فداش بشه مادرش  تکو تنها موندم دلم نمیاد ولش کنم دلم میسوزه کباب میشه با اینکه زندگی سخت شده همه چی گرون شده خانواده شوهرمم بداخلاقن اصلا تو خرجومخارج کمکم نمیکنن موندم با بچه امید دارم که بزرگ میشه برام مرد میشه

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

مرده خیلی خوبو خوشتیپه پولدارم ک هست اون قید خونوادشم زد رفت بچه ک هیچی...تموم وسایل بچرو فروخت بینی ...

چی بگم اسم مادر رو جایز نیست رو بعضیا گذاشت حرمتش از بین میره

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
من پسرم ۴ماهش بود شوهرم فوت کرد الان بچم شده ۷سال فداش بشه مادرش  تکو تنها موندم دلم نمیاد ولش ...

عزیزم ایشالا خدا به جفتتون سلامتی بده ایشالا روزایه خوبه توام میرسه ولی سعی کن تا جوونی ازدواج کنی بخدا پسرا ازدواج میکنن دیگه فداکاریه مادرشون یادشون میره...الان خواهرشوهره منم بخاطره رابطه نداشتن با هیچ مردی به گفته خواهراش اذیت میشده نتونسته تحمل کنه خیلی گرم بوده مجبور شده ول کنه پسرشو...ولی نه اینجوری خوبه نه مث شما هرکی بخوادت پسرتم بایددد بخواد 

چی بگم اسم مادر رو جایز نیست رو بعضیا گذاشت حرمتش از بین میره

بخدا من خودم تازه کنار اومدم با این اخلاقو رفتاراشون شوهرمم براش مهم نیس اصن الانم قط رابطم دو ماهه راحتم

عزیزم ایشالا خدا به جفتتون سلامتی بده ایشالا روزایه خوبه توام میرسه ولی سعی کن تا جوونی ازدواج کنی ب ...

نمیدونم چیکار کنم موندم  گیر کردم وسط زندگی خوردم به بنبست

نمیدونم چیکار کنم موندم  گیر کردم وسط زندگی خوردم به بنبست

سر نمازت دعا کن بخدا دعا خیلی تاثیر داره همین خواهرشوهرمنم داعم سرنماز درخال سجده یا دسش رو با اسمون بود به ارزوشم رسید ایشالا خوشبخت بشه توام از خدا بخوای واقن خواستتو براورده میکنه دعا تو سجده دعا سر قنوت واقن جواب میده

سر نمازت دعا کن بخدا دعا خیلی تاثیر داره همین خواهرشوهرمنم داعم سرنماز درخال سجده یا دسش رو با اسمون ...

اگه من شوهر کنم بچم چی من خوشبخت باشم اون دل شکسته واقعا دلم راضی نمیشه خاستگارم دارم همه رو ردکردم ولی یکی هست مجرده ازدواجم نکرده تا الان گیر داده نمیره میگه بچتم میخام

اگه من شوهر کنم بچم چی من خوشبخت باشم اون دل شکسته واقعا دلم راضی نمیشه خاستگارم دارم همه رو ردکردم ...

خداروشکر بچت پسره دختر بود خیلی سخت میشد پسر زودتر مستقل میشه

میترسم عموش نده بچمو بهم مادر بزرگشم خیلی بداخلاقه عمه ام میشه خیلی دلمو میشکنه منت بیخودی میزاره اما اگه برم یا بمونم همش نگران آینده خودمو پسرمم

سنی ام ندارم ۲۰ سالمه وقتی بچم دنیا اومد۱۴سالم بود