2777
2789

بچه ی یکی از نزدیکان پسره و دو و نیم سالشه. یه حرف که بخواد بزنه چند بار تکرار میکنه جدیدا. مثلا بخواد بگه آب میخوام چندبار میگه آب آب آب با هررر کلمه دیگه.. بخواد بگه اینجا چننند بار میگه... مثلا بگه سلام برسون چننند بار میگه سلام سلام سلام برسون 

این از چی میتونه باشه؟  تازگیا اینطور شده 

تا حالا برا کودکتون پیش اومده؟ 

پسرمن ۵سالشه اینطوریه .چیزخاصی نیست فقط چون فکرمیکنن پدرومادریابقیه به حرفشون اهمیت نمیدن چندبارتکرارمیکنن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی همسرم وسواس فکری داره

پیاماشو که میخواد ارسال کنه قبل از ارسال چند بار با همین سلک مرورشون میکنه

مثلا میگه: باسلام باسلام باسلام با با با سلام خدمت….

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
پسرمن ۵سالشه اینطوریه .چیزخاصی نیست فقط چون فکرمیکنن پدرومادریابقیه به حرفشون اهمیت نمیدن چندبارتکرا ...

منم پسرم وقتی هیجان زده میشه یه حرف چند بار تکرار میکنه میگمش نفس عمیق بکش بعد حرفت بزن اینکار بکنه درست کلمه رو ادا میکنه

یعنی ببرتش پیشروانشناس؟ 

بعید میدونم مساله ماندگاری باشه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
منم پسرم وقتی هیجان زده میشه یه حرف چند بار تکرار میکنه میگمش نفس عمیق بکش بعد حرفت بزن اینکار بکنه ...

چندسالشه؟مثلاپسرمن میگه ببین ببین ببین .ایناروپشت هم تکرارمیکنه .البته الان خیلی بهترازقبل شده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ن خودش خوب میشه. اگه تنبیه نکنن و باهاش مهربون باشن زودتر حل میشه

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
از چیه

پسر من یه مدت ک باهاش دعوا زیاد میکردم و تنبیه میکردم فکر کنم از ترس اینجوری شد. ولی دعواهام ک کم کردم خیلی بهتره

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤