2777
2789
عنوان

از اسم آیهان برا بچمون خوشمون اومده ولی...☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 16997 بازدید | 87 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معنی آیهان چیه؟

پادشاه ماه

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

منم چند تا اسم انتخاب کردم با اینکه خودمون هنوز تصمیم نگرفتیم همسرم به بعضیا گفت ، گفتن واییی این چیه! اسم قشنگ انتخاب کن، منم بهش گفتم نگو تا موقعی اومد

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
 خیلی قشنگه معنی قشنگی هم داره ولی شاید چون در زبان شما به گوشتون کم اومده یا اواش شناخته شده ن ...

آره خوب من مشهدم

اصلا اینجا تا حالا تو اطرافیان آیهان نداشتیم

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
منم چند تا اسم انتخاب کردم با اینکه خودمون هنوز تصمیم نگرفتیم همسرم به بعضیا گفت ، گفتن واییی این چی ...

شوهر منم گفت نگو ک مخالفت نشنوی ولی راستش چون هی میپرسن منم گفتم

آخه نزدیکای آدم واقعا نباید مخالفت کنن

منکه ناراحت میشم😞

آره خوب من مشهدم اصلا اینجا تا حالا تو اطرافیان آیهان نداشتیم

مشهد که باید زیاد ترک داشته باشه چطور به گوششون نخورده این اسم ترکیه من خیلی شنیدم بهرجال میگم اسم قشنگیه و چیز بدی نیست ول کن اطرافیانو اونا ذهنشون قدیمی ممکنه باشه کار خودتو بکن اینجوری به اوناهم درس جیدید یاد میدی که تفاوتارو بپذیرن