2777
2789
عنوان

از اسم آیهان برا بچمون خوشمون اومده ولی...☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 16968 بازدید | 87 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آيهان كه خيلي سنگينو و قشنگه باباي منم ميگفت اين اسم رو بذاريم رو پسرم ولي منطقه ما زياد گذاشتن اين اسم رو برا اون نذاشتم

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

من نمی‌دونم چرا این اسم رو می‌شنوم میترسم حس میکنم یه جوره نمی‌دونم چرا 😬

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

خیلی قشنگه معنی قشنگی هم داره ولی شاید چون در زبان شما به گوشتون کم اومده یا اواش شناخته شده نیست اینجوری بنظر میاد بنظر منکه اسم زشتی نیست که بگی بچه مسخره بشه و ... مثلا اسم دیکسون که زیاد اوای خوشی نداره ولی اسمه 

گلم اسم سلیقه ای هیچوقت نباید نظر بپرسی راجبش فدات هر چی به دلته بزار ...من از اول که هنوز جنسیت مشخص نبود به شوهرم گفتم بچمون دختره اسمشم دلوین خدایی حتی نگفت نه گفت هر چی تو بگی از اینور اونور اینقدر گفتن اه این چیه گذاشتی فلان بزار فلان فلان گفتم سلیقه خودمه از کسی هم ناراحت نشدم هر کسی نظری داره قرار نیست چیزی ما خوشمون بیاد برا بقیه هم خوشایند باشه

معمولیه ن خیلی قشنگ نه خیلی بد

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸

اسم قشنگ و جدید اگه تو ذهنتون هست لطفا پیشنهاد بدین

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین