2777
2789
عنوان

از اسم آیهان برا بچمون خوشمون اومده ولی...☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 17070 بازدید | 87 پست
شوهر منم گفت نگو ک مخالفت نشنوی ولی راستش چون هی میپرسن منم گفتم آخه نزدیکای آدم واقعا نباید مخالفت ...

از من هركي ميپرسيد ميگفتيم فعلا انتخاب نكرديم تا روز تولدش حتي پدرمادرمونم نميدونستن چي ميدازيم

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم گفت نگو ک مخالفت نشنوی ولی راستش چون هی میپرسن منم گفتم آخه نزدیکای آدم واقعا نباید مخالفت ...

م منم نزدیکن بنظرم فعلا نگو 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
درباره اسم پدرو مادر بچه تصمیم میگیرن انتخاب میکنن بعد پدر بچه شناسنانه رو میگیره و به همه اعلام میک ...

اصلا نظر نپرسیدم

ازم پرسیدن منم جواب دادم ولی نمدونم چ جوری روشون میشه تو روی خودم مخالفت کنن یا بگن سخته یا قشنگ نیست

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
 بعضی شهرا خیلی این اسمو میزاشتن .بچه هایی که الان ۶ ۷ ساله هستن .شمام اگه تو منطقه تون زیاده ن ...

اصلا نداریم دور و برمون

فک میکنم تو مشهد خیلی کم باشه چون اسم ترکی هست

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
اصلا نظر نپرسیدم ازم پرسیدن منم جواب دادم ولی نمدونم چ جوری روشون میشه تو روی خودم مخالفت کنن یا بگ ...

کاش میگفتی انتخاب نکردیم یا باهمسرم به تصمیم نهایی نرسیدیم به نطر من همه ی کارهاتو از انتخاب اسم بگیر تا برو بالاتر اول نهاییش کن بعد به خانواده همسرت بگو

گلم اسم سلیقه ای هیچوقت نباید نظر بپرسی راجبش فدات هر چی به دلته بزار ...من از اول که هنوز جنسیت مشخ ...

عزیزدلم اصلا نظر نپرسیدم خودشون نظر میدن

آره واقعا منم دوست ندارم نظرمو عوض کنم

ای جاااانم دلوین ک خیلی قشنگه😍

اصلا نداریم دور و برمون فک میکنم تو مشهد خیلی کم باشه چون اسم ترکی هست

شهر ما آیهان و آیمان و الوین و آرکان و اِلمان و الشن و آيكان و آيدين زياد داريم ازين سبكا

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
عزیزدلم اصلا نظر نپرسیدم خودشون نظر میدن آره واقعا منم دوست ندارم نظرمو عوض کنم ای جاااانم دلوین ک ...

میگم دیگه بعضیا هر چی بزاری سعی میکنن نظر مخالف بدن خالم زنگ زد بهم گفت مبارک باشه اینا بعد گفت اسمشو چی گذاشتین گفتم دلوین گفت این چه اسمی بود منم گفتم سلیقه من بود خاله جان

کاش میگفتی انتخاب نکردیم یا باهمسرم به تصمیم نهایی نرسیدیم به نطر من همه ی کارهاتو از انتخاب اسم بگی ...

آره واقعا

ولی خوب من خودم چون هیچوقت تو زندگی کسی دخالت نمیکنم و نظر مخالف نمیدم فک نمیکردم این همه چرت و پرت بشنوم😬

میگم دیگه بعضیا هر چی بزاری سعی میکنن نظر مخالف بدن خالم زنگ زد بهم گفت مبارک باشه اینا بعد گفت اسمش ...

آفرین چه خوب گفتی منم ازین به بعد همینو میگم

شهر ما آیهان و آیمان و الوین و آرکان و اِلمان و الشن و آيكان و آيدين زياد داريم ازين سبكا

کدوم شهری؟

چه جالب ما اصلا اینایی ک گفتی رو نداریم

فقط یبار آیدین شنیدم