2777
2789
من از شهرستان واسه شنبه نوبت دارم میشه اونایی که رفتن کمک کنید که روند کارشون خوبه؟ راضی بودید .
Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من مشکلم تنبلی تخمدان هست تقریبا 7 ماه پیش رویان تشکیل پرونده دادم که همون ماه باردار شدم ولی متاسفانه خارج از رحمی بود حالا بعد گذشت چند ماه استراحت به پیشنهاد یه دوست میخام برم ابن سینا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یلدا جون من زیاد تو نت تحقیق کردم هر کیاز یه جا بد یا خوب میگه دیگه تصمیم گیری واسم سخت بود. یکی از اشناها ابن سینا میرفت از عملکردشون راضی بود دیگه شوهرم میگه اونجا مجهزتره
یلدا جون من رویان فقط رفتم تشکیل پرونده دادم اره خوب بود اونروزی که من رفتم از ساعت 10 صب تا 6 اونجا بودیم کار خاصی انجام ندادن فقط سوال های اولیه و شوهرم یه ازمایش و ویزیت شد منم ویزیت شدم اونجا یه سری ازمایش نوشت
والا منم سردر گم شدم میخوام درمانمو شروع کنم هم خودم مشکل دارم هم شوهرم از دکترای معروف ترسیده شدم یکیشونو تو همین سایت امتخاب کردم رفتم عکس رنگیمو دید اصلا نگفت تو مشکلت گرفتگیه لوله س و درمانت اینه مثلا..خودم زبانم خوبه فهمیدم گفتم مشکل دارم ؟فقط تایید کرد .دیگه نرفتم پیشش
عزیزم من ابن سینا رفتم. اینجا هم تشکیل پرونده میدی بعد باید بری ویزیت اول. که در ویزیت اول که متخصص زنانه همه ی ازمایشا و شرح حالات رو میگیره. شوهرت هم باید بره پزشک مردان. بعد اگر ازمایشاتت ناقص بود دوباره ازمایش میدید و ویزیت دوم جواب ازمایشها رو میدی و اگر دیگه ازمایش نخواست دارو رو شروع میکنن. در ضمن هر بار که میری دکتر عوض میشه یعنی یک دکتر رکترت نیست