2777
2789
عنوان

عفونت ادرار نی نی.کمک لطفا

87 بازدید | 14 پست
سلام به خاطر کمبود وزن نی نیم دکتر براش آزمایش نوشت امروز جواب آزمایش دخترمو بردم دکتر گفت عفونت ادرار داره.کی نی نیش این مشکل داشته؟خیلی مساله حادیه؟علتش چی میتونه باشه؟یعنی درمان بشه وزن گیریش خوب میشه؟

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

سلام منم پسرم اینجوری بود
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
میگن واسه نوزادا طبیعیه زیاد پیش میاد
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقتشه؟
سلام عزیزم منم دخترم 6 ماهشه..عفونت ادراری داشت با یه دوره 7 روزه آنتی بیوتیک برطرف شد نگران نباش مشکل خاصی نیست
همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
من پسرم وقتی دوماهه بود وزنش رشد وزنش کم بود تب میکرد بردم دکتر از خون و ادرار و مدفوع گرفت تشخیص عفونت ادراری دادن چند روز انتی بیوتیک خورد بازم تب داشت بستری کردن سه روز مجدد از گرفتن بعد خوب شده بود مرخصش کردن
فکر نمیکنم کمبود وزن ربطی به عفونت ادراری داشته باشه..چون بچم اون موقع که عفونت داشت وزنگیریش بهتر بود الان که برطرف شده خوب وزن نمیگیره
همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
ولی رشد وزنش بازم خوب نبود تو رنج نرنال بود ولی نسبت به وزن تولدش رشد خوبی نداشت .الانم دوسال و نیمشه بازم ریزه میزه است نسبت به همسن و سالهاش
مسایل مختلفی باعث میشه، نحوه شستشو به خصوص در دختر بچه ها، استفاده مکرر از دستمال مرطوب یا پنبه آب زده برای نظافت ادرار و مدفوع، تعویض دیر به دیر پوشک، مشکلات دستگاه ادراری که منجر به برگشت ادرار میشه و.... ولی نگران نباش درمان میشه و زود هم خوب میشه
دختر منم شش ماهه است و وزنش شده شش و پونصد البته وزن تولدش 2500 بوده، دکترش ناراضی هست کلی هم بررسی کرد و دخترم از همه نظر سالم بود، الان هم ام تی سی اویل براش داده روزی 4 سی سی، یک روز درمیون حریره بادام هم حتما باید بدم با اینهمه من فکر میکنم ژنتیک دختر من همینه چون تو دوران بارداری هم به سختی وزن گرفت و دکتر زنانم هم خیلی نگران بود