2777
2789

ابرسان سینت ایوز هم ابرسان قویه هم کلاژن ساز.اگه همراش قرص کلاژن یا پودر کلاژن هم بخوری حرف نداره

بزرگ ترین آرزوی من حاجت روایی تمام دوستان نی نی سایته از ته دل بگو (الهی آمین)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم  پودر کلاژن خوب می‌شناسی معرفی کنی

پودر کلاژن کلاژینو .که عکس دلفین روشه .قیمتشم در برابر بقیه بقیش بهتره

بزرگ ترین آرزوی من حاجت روایی تمام دوستان نی نی سایته از ته دل بگو (الهی آمین)

هر چی میدونم دربارهی انواع کلاژن میگم ایشالا پولتون حروم نشه  (البته کلاژن حروم شدن نداره معمولا)

اول اینکه کلاژن یکی از رایج ترین پروتئین های بدنه که کلا باعث سالم بودن انواع بافت ها میشه و بدن هر چقدر سن افزایش پیدا میکنه کمتر کلازن میسازه برای همین ما پیر میشیم پس اگر بتونیم سطح کلاژن و بالا نگهداریم جوان تر میمونیم . برای بدن هم کلی فایده داره اما اینجا بحث ما بیشتر پوست هست

کلاژن باعث میشه پوست های افتاده و ضعیف شده لیفت بشن حالت شادات پیدا کنن و...کلا شما خیلی از اکتیو های پوستی مثل رتینول هم که استفاده میکنید یا مثلا درمارولر که استفاده میکنید دارید پوست تحریک میکنید کلاژن بسازه . 

مشکل چیه حالا ؟ اینکه کلاژن هایی که فراوری میشن و به فروش میرسن خیلی هاشون هیدرولیز نشدن . کلاژنی هم که هیدرولیز نشده بدن توان جذبشو نداره (حداقل از طریق پوست میشه گفت نداره) پس اگر بخواید مکمل کلاژن استفاده کنید بیشتر مدل خوردنی استفاده کنید و مطمئن بشید هیدرولیز شده باشه. مکمل کلاژن های مختلفی هستن ایرانی و خارجی ولی یکی از بهتریناش کوکونات کلاژن برند مای ویتامینز هست توصیه میکنم اگر میخواید بگیرید همینو بگیرید . نکته ی دیگه اینکه برای مو و ناخن هم خیلی خوبه . طریق مصرفم اینکه که روزی دو تا میخوری خواهشا دو روز نخور بیا بگو تاثییر نداشت اولا که تاثیر گذاری باید یه طی یه دوره کامل چک بشه بعدا اینکه کلا خیلیا میگن کلاژن و نباید دوره ای بخوری باید همیشه بخوری چون واقعا جلوگیری کننده از پیریه .  اینم بگم 70 تا 80 درصد پوست از کلاژن تشکیل شده 

(قسمت تکراری اگر قبلا خوندی نخون )

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم