2777
2789
عنوان

والیبال قد رو بلند میکنه

1526 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من یه نفرو دیدم رفته والیبال قدش خیلی بلنده

دوتا دو قلو ها هم دیدم تو کلاس زبان کپی همن فقط قد اونی که رفته والیبال یه ۱۲ سانت اینا بلند تره

خب کسی هست والبال بره دراز باشه؟ 

blackpink 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم تاثیر والیبال بوده یا ن چون ژنتیکمم هست ولی چن سال رفتم فک کنم سال آخر ابتدایی و اولای راهنمایی الان ۷۷ ام

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
من نمیدونم تاثیر والیبال بوده یا ن چون ژنتیکمم هست ولی چن سال رفتم فک کنم سال آخر ابتدایی و اولای را ...

ادم هرچقدم بلند باشه از نظر زنتیکم باز هم قدش بلند نمیشه مث والیبالیستایی که دیدم ۱۸۰ به بالا هستن

blackpink 
ادم هرچقدم بلند باشه از نظر زنتیکم باز هم قدش بلند نمیشه مث والیبالیستایی که دیدم ۱۸۰ به بالا هستن

ولی داداش من الان ۱۶ سالشه، والیبال اینا نرفت ژنتیکی قدش خیلی بلند شد 

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
والا نمیدونم   خواهرم والیبال نرفت ولی ۱۷۱ قدشه من چند سانت فقط ازش بلندترم

خواهرت اگه کوچیک تراز خودته عادیه اما اگه اونم والیبال یا ورزش دیگه ای میکرد میتونست بلند ترم شه

blackpink