2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم که...

243 بازدید | 15 پست

بچه ها دخترم رو بردم دکتر بعد از سرماخوردگیش خیلی سرفه میکرد گفت بیماری تحریک پذیری راه ریه گرفته!!

ی اسپری و قرض نوشت اومدیم خونه....

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من:)🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد دخترم رفته تو گوگل سرچ کرده اومد بهم گفت مامان دکتره الکی میگه چرا بهم دروغ گفتی سرفه های شدید ا ...

گوگلو یه سردرد سرچ کنی تا ثابت نکنه مردنی هستی بیخیال نمیشه نگران نباش

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
کسی هست که بچش این بیماری رو داشته باشه؟چه کار کنم🙃

من ۴ -۵ ساله اسپری میزنم اونم دوتا خالمم بچه بوده میزده اتفاقیم نیوفتاده تازه اوایلش که میزدم به پوست دستم حساسیت میداد دستم پف میکرد قرمز میشد دون دون میزد یا مثل پوشت دخت خشک خشک میشد در حدی که یکم خشن دست میزدی زحم میشد ولی وازلین میزدم الان خخخخخیلی بهتره ولی بازم خشکه

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
۱۲

من کوچیک تر بودم 

ولی یه مدت طولانی دارو مصرف کردم. اسپری زدم الان که ۱۹ سالم دیگه مشکلی ندارم 

ولی به شرط اینکه مراقب باشه غذا های سرخ شده اب یخ و.. اینارو نخوره خوب میشه. بیرونم میره ماسک بزنه هوا آلوده هست 

خورشت بامیه خییلی خوبه سینه رو نرم میکنه براش بپز اب ولرم دمنوش آویشن کوهی اینا عالی بهش بده بخوره