2777
2789

چی فکر میکردم چیشد😞قبل از اینکه زایمان کنم برنامه چیده بودم برای نوزادم قرآن بخونم📗، با وضو بهش شیر بدم🤱،صلوات بفرستم کنارش📿. 

و کلی کار معنوی دیگه 😞

ولی الان نماز هامم با حضور قلب نیست و حتی اول وقت نیست🙁💔

هعیییی 

دوست داشتم برای عاقبت بخیریش تلاشمو کنم. 

حالا هم خیلی نگرانم

چطور اراده کنم؟ 

مامانا بیاین شما هم بگین چیکارا میکردین

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10487419/میایید-به-عشق-امام-زمان-علیه-السلام-قرآن-بخونیم-بامعنی-دوست داشتین شرکتت کنیدفارسی

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیده بودم یه بنده خدایی کلا تا حالا بدون وضو بچش شیر نداده بود!!!  

آره مادر شهید بود. 

ازش پرسیده بودن چیکار کردی بچه ات عاقبت بخیر شد. گفت همیشه با وضو شیر میدادم 🙂

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
خب الان بچش صالحه 

شهید شد بچه اش. اوج عاقبت بخیری 

زنداداش من استراحت مطلق بود خونه ما خابیده بود مامانم بهش میرسید سه بار قران ختم کرد مامانم هم یکسره ب میوه ها قران میخوند میداد بهش الان بچه رو ببینی مث ماه همه دوسش دارن بچه ی صبوورررر خوشگلل عاااقل و باهوش 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه