2777
2789
عنوان

کسی با وضو به نی نیش شیر میده؟ 🥺🥺🥺👶

| مشاهده متن کامل بحث + 3743 بازدید | 136 پست

خیلی خوبه

ولی با این چیزا بجه عاقبت بخیر نمیشه

خودش باید ببیتی چطور زندگی میکنه

ی نفر میشناسم مادرش میگف من وضو میگرفتم ب بچه شیر میدادم،بعد بچش بزرگ شد وارد ی زندگی شد و پاشوندش

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی عزیزم  میدونی من ی نفر ک واقعا نمیتونم از جام پاشم تا دستشویی برم بچه نمیزاره🙄

عه سلام تویی عشقم😂پروفایل عوض کردی نشناختم. 

به دنیا اومد به سلامتییییی😍😍😍😍ای جونممم مبارکه

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
من شنیده بودم یه بنده خدایی کلا تا حالا بدون وضو بچش شیر نداده بود!!! 

مادر شهید میردوستی

هم میگفت هیچ موقع بدون وضو به بچم شیر ندادم

رنجور عشق به نشود جز به بوی یار...🕊
عزیزم یکم سخته بعد زایمان سعیتو بکن میشه ولی همینکه حتما پاک باشی خیلی مهمه 

🙁خیلی نگرانم خواهر.

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏