2777
2789

یعنی سرسوزنی برنامه ریزی بلد نیستم تو زندگیم   تو نی نی سایت می بینم بعضی خانم های شاغل میگن با وجود کار بیرون همه برنامه هامون به راهه باشگاه میریم، به خودمون می رسیم خونه امونم همیشه مرتبه و ... غصه ام می گیره تازه بعضیاشون بچه هم دارن. بعد من بچه ندارم همیشه هم از همه کارام عقبم. نه خونه ام اونطور که دوست دارم همیشه مرتبه نه خودم میتونم اونطور که میخوام به خودم برسم نه وقت دارم یه کلاس یا باشگاه متفرقه برم. 

هر روز تا دو نیم سرکارم تا تو این ترافیک خسته و کوفته برسم خونه شده سه الی سه و نیم تا ناهار بخوریم جمع کنم شده 4 و نیم یه کم استراحت کنم با گوشی مشغول بشم شده 6. هفته ای دو سه بار میرم خونه پدرم یه دو ساعتی طول می کشه برم بیام بعدشم فکر شام بکن و ناهار فردا و شستن ظرفا و کل کارای روزمره خونه تا به خودم بیام شب شده و باید بخوابم که صبح زود بیدار بشم. جمعه ها هم معمولا میرم خونه مادرشوهرم اگه نرم قیافه می گیره تازه شوهرم معتقده کم میرم خونه مامانش  انرژیم خیلی کمه مولتی ویتامین اینا هم می خورم اشتهام باز میشه قد خرس می خورم چاق میشم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

شاغل بودن و همزمان متاعلی و خانه داری سوهر داری و بچه داری بی نهایت سخته

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم تازه مشکل اینجاست تو تهران همیشه سه ساعت گاهی چهارساعت رفت و آمده همین خودش اذیت کنندس

برنامه بریز هر جمعه خونه رو کامل مرتب کن نهار فردا رو از شب قبل آماده کن...من باشگاه نمیرم ولی استخر هر هفته سه بار میرم تو برنامم میزارم...وقت میشه

احساس تنبلی و بی کفایتی می کنم. هیچکس تو کارام بهم کمک نمی کنه البته شوهرم شاید ده درصد اونم باید بهش بگم و خودشم فکر می کنه لطف می کنه بهم  نگید کارگر بگیر که خودم کارمندم و حقوق چندرغازم به زور کفاف خودم رو میده نمیتونم هزینه کنم شوهرمم اعتقادی نداره میگه مگه کار خونه چیه کارگر بگیریم. میام نی نی سایت خانم های شاغل زبر و زرنگ رو می بینم افسرده میشم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
شاغل بودن و همزمان متاعلی و خانه داری سوهر داری و بچه داری بی نهایت سخته

به خدا زن شاغل باید با کسی ازدواج کنه که مادرش بهش یاد داده باشه که مرد هم پابه پای زن تو خونه کار می کنه که اونم کم پیدا میشه همچین مردی

می نویسم اما عمل نمی کنم متاسفانه خیلی عصبیم از دست خودم

خب چه کاری وقتتو میگیره؟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

حالا من که کارمندم و سه تا بچه هم دارم چی بگم؟ هنوز خو نه تکونی نکردم فقط برا بچه ها خرید کردم خودم و شوهرم هیچی نخریدیم. انقدر اعصابم خورده. گاهی وقتا میگم کاش منم خونه دار بودم حداقل کمتر خسته میشدم

شاغل بودن سخته

شما اصلا تنبل نیستی اونایی که به کارهاشون میرسن خیلی زرنگ هست

منم دانشجو و خانه دار هستم همزمان کلاس متفرقه هم میرم کمی سخته

خونه پدرم کمتر میرم

فقط روزای تعطیل گوشی میگرم دستم

و اینکه همیشه وقتی تو آشپزخونه هستم به اندازه دو یا سه وعده غذا میپزم میزارم تویخچال....خونم راستش خیلی تمیز نیست ولی کثیف و نامرتب هم نیست(وقتایی که مهمون دارم خیلی به خونه میرسم)

بنظرم خونه مادرت زیاد میری مثلا آخر هفته ها برو ولی بیشتر بمون من الان از خونه نامانم دارم برات پیام میزارم از کله صبح اونجام😁

منم همینم تازه مشکل اینجاست تو تهران همیشه سه ساعت گاهی چهارساعت رفت و آمده همین خودش اذیت کنندس بر ...

منم کلانشهرم انقدر که تو مسیر برگشت به خونه خسته میشم سرکار خسته نمیشم. دوست دارم جمعه ها کارام رو بکنم اما معمولا مادرشوهرم دعوت می کنه کل روزم به مهمونی اجباری می گذره تا به خودم بیام جمعه تموم شده رفته و من موندم و کوهی از کارایی که قرار بود اون جمعه و جمعه های قبل انجام بدم

احساس تنبلی و بی کفایتی می کنم. هیچکس تو کارام بهم کمک نمی کنه البته شوهرم شاید ده درصد اونم باید به ...

بابا نینی سایت رو ولش چرا خودتو مقایسه میکنی هر آدم تواناییش و آمادگی جسمی بدنش متفاوته برنامه بریز روی کاغذ تایم استراحت و اینا رو بنویس خونه هم که دو نفرید کثیف فک نکنم بشه هر جمعه صبح بلند شو کامل تمیزش کن

منم کلانشهرم انقدر که تو مسیر برگشت به خونه خسته میشم سرکار خسته نمیشم. دوست دارم جمعه ها کارام رو ب ...

خوب بزار پنج شنبه...غصه نداره به چشم تفریح نگاهش کن که جمعه ها میری مهمونی

یه سری غذاهای آماده فریز کن که اگر وقت نشد همونارو آماده کنی 

نمی دونم چه مرضی دارم غذا فریز می کنم گرم می کنم دیگه نمیتونم بخورمش فقط تا حد امکان مواد اولیه اش رو حاضر می کنم فریز می کنم