2777
2789
عنوان

بالا بردن عدو اپکا apka همزمان با ivf

2693 بازدید | 13 پست

خانما لطفا راهنماییم کنید بعد از دوبار کورتاژ و دو سقط دکتر احمدی اصفهان برام ازمایش سقط مکرر نوشتن عدد اپکا ۸ بود و متاسفانه خودشون مریض بودن بیمارا را یه پزشک دیگه میدید به من گفتن چون همسرم مشکل اسپرم داره بریم برا پروسه ivf  گفتن روز دوم پریود بیا مرکز و همزمان دارو بگیر برا بالا بردن اپکا

من خیلی نگرانم یعنی از قبلش نباید من چند سری سرم ای وی جت یا لنفوست بشم عدد بره بالا بعد برن برا ivf???

عزیزم هرموقع پریود شدی پیاز سرخ کن با روغن زیتون و تخم مرغ محلی هر صبح بخورین تا زمان تخمک گذاریت هم خودت هم شوهرت بخورین

خرما موز 4مغز شیره انگور بخورین

آسپرین بچه هم قبل اقدام بخورین هردو

و یه شب درمیون اقدام داشته باشین

فولیک اسید و ویتامین ای بخورین هردو

و همسرتم بخوره حتما

دیگه نیاز نیس آی وی اف کنی

ختم قرآن هم نذر کن شروع کن خوندن هر روز چند صفحه قرآن بخون تا ختم کنی

و موقع اقدام هم استرس نداشته باشین

پیاده روی واسه خودتو همسرت خیلی خوبه روزانه 1ساعت یا نیم ساعت هم شده پیاده روی کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما همون سرم هارو باید بزنی بعد ای وی اف کنی. اون سرم ها از، سقط و پس زدن جنین جلوگیری میکنه. ...

ممنون از لطفتون فعلا دارم لنفو میشم چون خیلی تحقیق کردم تعداد کسایی که از لنفو نتیجه دیده بودن بیش از کسایی که سرم زده بودن بود 

فردا دومین جلسه لنفو احتمالا باید ۳ بار انجام بدم و برم دکتر ایمونولوژی که من پیش دکتر قاسمی میرم و ایشون گفت باید لنفو کنی 

احتمال داره بگه باید سرن هم بزنی چون منشیش میگفت گاهی سرم و لنفو هم دیگه را کامل میکنن

خانوما من زیر نظر دکتر ایمونولوژی دکتر قاسمی لنفو را شروع کردم تا چند روز دیگه ازمایش بدم انشاالله ۲۰ بشه 

انروز شنیدم به یکی که ۲۰ شده گفته باید سرم ivg هم بزنه که انگار ۵ ملیون هست و نمیدونم چندبار گفته 

خواستم بدونم کسی بوده هر دو را با هم انجام داده باشه هزینش را نمیتونم بدم همون لنفو کافی نیست؟؟

خانوما من زیر نظر دکتر ایمونولوژی دکتر قاسمی لنفو را شروع کردم تا چند روز دیگه ازمایش بدم انشاالله ۲ ...

سلام شما کجا لنفوکردی؟ هزینه ش چقدر شد؟

منم دکترم احمدی و دکتر شرکتن. دکتر شرکت با لنفو مخالفه. دکتر احمدی موافق بودن با لنفو؟