2777
2789

من نرفتم دارم نوبت میگیرم ولی هرجا تحقیق کردم  سوال کردم   همه میگن تو ترمیم بکارت حرف اولو دکتر رفایی میزنه  منم فقط میخوام اون عملم کنه   میگن خیلی کارش حرفه ایه  پنجه طلاست   خدا کنه منم عمل کنه جواب خوب بگیرم

بچه ها دختر خاله دوستم رفته پیش دکتر رفایی ترمیم کرده    میخواسته  تو عقد جدا بشه  بعد تو پزشکی قانونی هم تشخیص ندادن که ترمیم شده   شناسنامه هم سفید کرفته   خدایی این رفایی کارش محشره    فقط برید پیش رفایی ترمیم کنید خیلی کارش حرفه ایه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها دختر خاله دوستم رفته پیش دکتر رفایی ترمیم کرده    میخواسته  تو عقد جدا بشه &nb ...

خوب رفایی واقعا کارش حرف ندارن خیلی  معروفه همه ازش تعریف میکنن خدا براش بسازه. هم خودش خانم و مهربونه هم کارش حرفه ایه.  چقدر دعا پشتشه   داره کلی زندگی نجات میده