2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اول باید بزگذاریم تو اب تا جوونه بزنه بعد توی پنبه بکاریم یا نه همون توی پنبه خودش جوونشو میزنه؟

پنبه قابلیت اینو داردانه رو مرطوب نگه داره اما ب نظرم یه پارچه کتان خیس باشه بهتره

خب چجوری مگه میکارین ؟ ما تا به حال گندم میکاشتیم پنبه پهن میکردیم گندماررو میریحتیم روش و ابم روش ب ...

نمی‌دونستم ما گندم خیس میکنیم میزاریم داخل پارچه نخی تا چند روز بعد میریزم تو ظرف

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
اول باید بزگذاریم تو اب تا جوونه بزنه بعد توی پنبه بکاریم یا نه همون توی پنبه خودش جوونشو میزنه؟

۲ روز قبل خیس‌میکنم بعد لای یک دستمال نرم‌میریزم و با آب پاش آب می‌پاشم بعد که جوونه هاش و از لای دستمال دیدم میریزم توی ظرف بازم روش دستمال میکشم چن روز تا یکسان رشد کنه 

هرروز آب میدم ولی بعد آبشو میریزم بیرون خیلی خوشگل میشه

بگذار دوام آوردن ، هنر توباشد🌱🌈