2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا نریختم اما سبزه عدس قشنگ میشه 

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀

از پانزدهم ولی اگه دانه چیا که خیلی خوشکل میشه حتما عکسشو از گوگل سرچ کن از امروز بزار ولی گندم رو سیزده یا ده روز مونده ب عید بزار قشنگ اب  بریز روش یه دسمال و یه نایلون سیاه بنداز روش یه جای گرماش متوسط باشه بزار رشد سبزه خوب میشه تا زمانی که جوانه هاش یه سانت دو سانت شد نایلون رو بردار 

عدس ریختم گندم ریختم تخم شربتی گذاشتم ولی همه سیخ سیخ بلند میشن .با اینکه پر میریزم ولی کچلکی در میا ...

همین دیگه زیاد نریز متوسط باشه خودشم گندم خوب بگیر بعضیا میان گندم چندسال پیش میدن خوب در نمیاد متوسط بریز تو ظرف 

اول باید بزگذاریم تو اب تا جوونه بزنه بعد توی پنبه بکاریم یا نه همون توی پنبه خودش جوونشو میزنه؟

تو پنبه چطور ندیدم تا بحال

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
برا گندم یا تخم چیا؟تخم چیا دارم اتفاقا

هردوش هم میشه بزار زیر شوفاژ یا بخاری همیشه هم سر بزن نزار خشک بشه تا سه روز اب روش اندازه هم بشن چطور تا حالا دقت کردین اب میریزین رو حبوبات اگه دو سه روز تو اب بمونه جوونه میزنه