2777
2789

۱_ی مارک دیگه بی بی چک زدم هالش از مال دیروزم کمرنگ تره 

۲_چرا صب این موقع سرحالم ولی ظهر خابالودم؟ من هرگز این وقت بیدار نمیشدم از خاب، از علائم بارداریه؟

۳_وقتی ۵ روز پیش ۲۶سیکلم آزمایش خونم منفی بود ولی دیروز ۲۹هم و روز موعدم بود با تیتر ۷۱ مثبت شد احتمالا لقاح دیر انجام شد نگران نباشم؟ یا منتظر پریود باشم 

۴_سینه هام بزرگ شدن مثل دوره پریود ولی درد گوشه سینه راست خیلی کم داشتم الان سینه راست کم ترم شده سینه چپ گوشش داره یذره درد میگیره ۵_ تهوع ،ترشح ،لکه ندارم

۶_از روز ۱۴ سیکل شاید ۳،۴ بار تخمدان چپم تیر کشید امروز ی حس گرفتگی تو قسمت راست تخمدان دارم

لطفا هر ۵ سوالمو جواب بدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر به جزئیات اهمیت میدی، انقدر ریز نمیخواد به تغییرات بدنت دقت کنی

اگه آزمایش دادی و مثبت بوده، خوب مبارکه

چرا انقدر نگرانی گلم

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

همه مواردی که گفتی کاملا طبیعیه. چهل و هشت ساعت بعد بتا رو تکرار کن بیشتر از یک برابر و نیم شده باشه همه چی عالیه. امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی و کوچولوی قشنگت رو به سلامتی بغلش کنی

عزیزم چقدر به جزئیات اهمیت میدی، انقدر ریز نمیخواد به تغییرات بدنت دقت کنی اگه آزمایش دادی و مثبت ب ...

نمیدونم شاید مال اینه ک ی خانمی گف نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی علائم منم همین بود و خارج رحم شد خب نمیخاس ته دلمو خالی کنع چرا گف ک من از حرف دکترم استرس بگیرم ک گف بتا پایینه 

دکتر گف عددش پایینه نزاش ذوق جورابا و ی دست لباس صفری ک خریدم رو بکنم 

خب احتمالا زود رفتی

اگه دو روز دیگه بتا دو برابر بشه رشدش عادیه و جای نگرانی نیست 

ببین توکل به خدا کن این چیزی نیست که نگران بودن یا نبودنت تاثیری توی نتیجه داشته باشه هرچی صلاحت باشه همون بشه انشاالله

🌷