2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا خودشم رفته به درک دختره احمق

هی میگه اشتباه تایپی بود اون جمله کجا این کجا اعصابم خورد اص از دست مرداشون تو خیابون امنیت نداریم اینامیان به ما توهینم میکنن تا خاکتون نکنیم😐😐😐😐

هیچی عزیزم از قدیم گفتن سگ هارو نباید چوب تو دهنش کرد تقصیر خودمون شد دهن به دهن اینجور آدما میزاری ...

اگه جوابشونو میدیم چون بحث وطنه وطن مادر ادمه

مگه کسی ب مادر فحش بده میتونیم ساکت بشیم؟‌نه

این اجنبیم بد وطنمونو میگفت

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
هیچی عزیزم از قدیم گفتن سگ هارو نباید چوب تو دهنش کرد تقصیر خودمون شد دهن به دهن اینجور آدما میزاری ...

من اص نمیدونستم داستان چیه  اینا‌اگه جرئت خاک کردن داشتن جلوی طالبان وایمیستادن از کشورشون بیرونشون نکنن😐اعصاب ادمو خورد میکنن

این چرا تعلیق نشده 

شانس خواهر حالا من بودم تعلیق میشدم

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....