سلام. من پس فردا کنکور ارشد دارم. زبان عمومی نخوندم و نهایتا ۳۰ ۳۵ درصد می زنم. تخصصیا رو کتابای مدرسان شریف زیاد خوندم. ولی احساس می کنم ۵۰ ۶۰ درصد می زنم. من دوس دارم روزانه قبول شم. این ساعت از شب تموم شکستایی که از اول زندگی م داشتم دارن جلو چشمام رژه میرن. هیچ دوستی ندارم که بخام باهاش درد دل کنم. میشه لطفا برام دعا کنید امتحان برام آسون شه اون چیزی که میخام قبول شم؟؟
ببین چه استرس داشته باشی چه نداشته باشی تو نتیجه تغییری ایجاد نمیشه پس بدون استرس برو و راحت باش انشاالله به خیر میگذره
شکست های گذشته اتم بی خیال در ضمن اونا شکست نیستن بلکه یه کوه تجربه ان قدرشونو بدون
من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!! 👈🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان! وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن » به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قربانت چشم حتما ما که خونه داریم و درحال بچه داری و شیر دهی انشاالله حق شما توی امتحانا و کنکور رسیدن به اهدافت باشه و صلاحه خدا تو قبولیت باشه ❣️❣️
من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!! 👈🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان! وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن » به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚
ان شاالله همیشه بچه ت سالم باشه و کانون خونواده تون گرم و پر از عشق باشه .
ممنونم عزیزم از دعای قشنگت همچنین بهترین ها برای شما💚💚