2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بعد از دوماه پری شدم طبیعیه نگران نباش دو تا ۳ ماه طول میکشه

وایی خیلی بده دکترم گفت دوماه بعد اقدام کن یعنی دوتاپری بیاد اگه بشه دوماه ک بایدچهارماه منتظرباشم😐😔😐😔😔

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
وایی خیلی بده دکترم گفت دوماه بعد اقدام کن یعنی دوتاپری بیاد اگه بشه دوماه ک بایدچهارماه منتظرباشم😐 ...

تو اقدام کن ضرر نداره من بعد دوماه مری شدم مرتب اومد بعد چهارماه اقدام کردم همون اقدام اول نتیجه گرفتم چون رحم تمیزه نتیجه سریع میسر میشه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

وایی خیلی بده دکترم گفت دوماه بعد اقدام کن یعنی دوتاپری بیاد اگه بشه دوماه ک بایدچهارماه منتظرباشم😐 ...

چه عجله ای داری گلم

بزار تا بدنت خودشو تقویت کنه

منم دقیق سه ماه پیش کورتاژ شدم

ولی از این ماه اقدام کردم

دکتر من گفت بعد کورتاژ رحم هم لقه هم لیز..باید حداقل ۳ تا ۶ ماه صبر کنی

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
تو اقدام کن ضرر نداره من بعد دوماه مری شدم مرتب اومد بعد چهارماه اقدام کردم همون اقدام اول نتیجه گرف ...

خداروشکر ..انشالله منم بشم ابجیی میترسم بارداری بعدم مشکل همین بچه ی ک رفت داشته باشه ساک حاملگیش دفرمه بود

تو اقدام کن ضرر نداره من بعد دوماه مری شدم مرتب اومد بعد چهارماه اقدام کردم همون اقدام اول نتیجه گرف ...

یعنی امکان داره همون اقدام اول بگیره؟

اخه من این ماه اقدام کردم..

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻

عزیزم ب فکر خودتو بدنت باش این فکرارو بریز دور اگه بدنت آمادگی نداشته باشه چن ماهم اقدام کنی بی فایده س بذار بدنت نرمال شه بعد انشالله ک زود نی نی دار میشی

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
چه عجله ای داری گلم بزار تا بدنت خودشو تقویت کنه منم دقیق سه ماه پیش کورتاژ شدم ولی از این ماه اق ...

جنینت چندهفته بود مگه ازمن کم بود 😔درضمن خوددکترکورتاژم گفت 

خداروشکر ..انشالله منم بشم ابجیی میترسم بارداری بعدم مشکل همین بچه ی ک رفت داشته باشه ساک حاملگیش دف ...

دفرمه یعنی چی؟میشه توضیح بدی

خداروشکر ..انشالله منم بشم ابجیی میترسم بارداری بعدم مشکل همین بچه ی ک رفت داشته باشه ساک حاملگیش دف ...

نترس بعدی حتما نتیجه میده توکل به خدا ایشالا تاپی‌ زایمانتو ببینم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی