2777
2789
عنوان

پسر روسی*

| مشاهده متن کامل بحث + 8225 بازدید | 165 پست
مردا بخشی از جامعه هستن،این نیاز دوطرفس،هردو به هم نیاز های متفاوت داریم،اگر زنا از پول دادن مردا گل ...

بیکار نیستم نگران شما باشم

راست میگی به داد زن هایی برس که شوهرشون به خاطر تنوع طلبی یا دختر زا بودن یا حتی بهانه های کوچکتر سرشون هوو اورده یا طلاقشون داده یا پول نمی‌ده رسیدگی نمیکنه اما طلاق هم نمی‌ده 

مگر بمیرید زن ایرانی شبیه زن عرب با این حقارت کنار بیاد.این مدل زندگی خوبه برا خودت نگه دار ما نمی‌خواهیم

عجب!  مرسی ک گفتی  پس دیگ عمرا جوابشو بدم

تاپیک قبل که می گفتی جواب نمیدم،الان که نمی تونی منطقی جواب بدی تهمت میزنی؟!!!

من حتی شخصیت مذهبی هم ندارم چه برسه به طالبانی...

ولی خدا رو شکر سواد و عقل دارم که خوب و بد رو تشخیص بدم. و استقلال فکری دارم، نه اینکه طوطیوار حرفای چندتا تروریست و فمنیست احمق رو تکرار کنم🤫😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکار نیستم نگران شما باشم راست میگی به داد زن هایی برس که شوهرشون به خاطر تنوع طلبی یا دختر زا بود ...

ولش کن بحث با همین انسان هایی با این طرز فکر حماقته 

دیدی ک رو منم ریپ زده اما در حدی نمیبینم ک جوابشو بدم 

بزار تو تفکرات خودش بمونه برای ما عبرت شه

بیکار نیستم نگران شما باشم راست میگی به داد زن هایی برس که شوهرشون به خاطر تنوع طلبی یا دختر زا بود ...

برای زن دوم رضایت زن اول شرطه حتی اگر از شروط ضمن عقد نبوده باشه،برای نفقه و مهریه هم امکان شکایت به راحتی هست برای اثبات ندادنش حق رو به زن میدن،قبلا از همون اول مرد رو زندانی می کردن الان مهلت میدن و قسط بندی می کنن و طرف ملزمه بده، مگر نه دوباره زندان.مردای زیادی رو دیدم که تو دردسر افتادن.

شما از قوانین اولیه و اوضاع جامعه خودت خبر نداری،حالا میای درباره زن عرب یا غرب تز میدی؟!این تاپیک رو هم لطفا خراب نکن،چون دیگه جواب متن های احمقانه شما رو نمیدم🙏

پیشنهادی چیزی بده🤩

ببخشید اون روز نتم قطع شد الان تونستم بیام.بنظر میرسه پسر خوبی باشه.یه مدت باهاش برو بیرون بیشتر همدیگه رو بشناسید.بهش جواب قطعی نده.بگو تصمیم بزرگیه نمیتونم عجله کنم.بهتره شناخت بیشتری نسبت به هم پیدا کنیم..

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم

من نمیدونم چرا تا حرف از خارج و خارجی میشه دَر جا یه سریا میشینن با ایران و ایرانی مقایسش میکنن. قشنگی این جهان به اینه که هر کشوری فرهنگ خاص خودشو داره و ارزشاشون متفاوته، رفتارشون متفاوته و...، وقتی همه جا شبیهه هم بشن دیگه و توی همه چیز چ فضای شهری، چ پوشش ، چ رفتار و...از هم تقلید کنن دیگه این زمین هیچ جذابیتی نداره

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

اخخخ اسی کاش باز بزاری

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...