2777
2789
عنوان

پسر روسی*

| مشاهده متن کامل بحث + 8230 بازدید | 165 پست
صرفا خیلیابخاطر زیبایی تحت تاثیرقرارمیگیرن  و اینم بگم خیلی شخصیت متفاوتی داره من روابط اجتماع ...

اممم میفهمم......🥲

اگر مورد مناسبی باشه چه اشکال داره،شاید برای آینده ی شما هم خوب باشه،پاتون به کشور دیگه و موقعیت های دیگه باز می شه🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید نمی تونی منطقی جواب بدی برا همین ترجیح میدی یه چیزی بندازی و بری.... پس لطفا از فردا برو کار ک ...

هیچ چیز بهتر از استقلال نیست.خیلی از مردها با منت پول میدن یا نمیدن.این همه تاپیک گلایه از بی پولی و پول ندادن شوهر و مستقل نبودن رو نمیبینی؟فردا روزی شوهر گرامی پرتت کنه بیرون وقتی نه تحصیلاتی داری نه مهارتی نه شغل و پس اندازی چی کار میخوای بکنی؟احمق اونیه که محتاج مرد بودن رو افتخار میدونه

هیچ چیز بهتر از استقلال نیست.خیلی از مردها با منت پول میدن یا نمیدن.این همه تاپیک گلایه از بی پولی و ...

ای قربون دهنت

حرف خوب و همون اولش زدی 

امیدوارم هیچوقت این موقعیت براش پیش نیاد 

ک بخواد این موضوع رو بفهمه 

ای قربون دهنت حرف خوب و همون اولش زدی  امیدوارم هیچوقت این موقعیت براش پیش نیاد  ک بخوا ...

طرف سایبریه

تو یه تاپیک دیگه هم چرت و پرت می‌گفت

افکار طالبانی شونو می‌خوان رواج بدن

هیچ چیز بهتر از استقلال نیست.خیلی از مردها با منت پول میدن یا نمیدن.این همه تاپیک گلایه از بی پولی و ...

مردا بخشی از جامعه هستن،این نیاز دوطرفس،هردو به هم نیاز های متفاوت داریم،اگر زنا از پول دادن مردا گلایه دارن،مردا هم از بی مهری همسر و خیلی چیزای دیگه  گلایه دارن،حالا مردا هم بیان بگن ما میریم خارج از حانواده رابطه برقرار می کنیم تا از لحاظ جنسی و عاطفی به همسرمون محتاج نباشیم و مستقل بشیم؟! اون پول حق زنه اگر کسی حق و حقوق روبشناسه از دادن یا گرفتن بعضی چیزا ناراحت نمیشه و این رو تو خودش عقده نمیکنه که بعد به تفکرات انحرافی فمنیستی منجر بشه

و باید عرض کنم بنده شغل خانگی دارم،و دانشجوی ارشد.و اینو با کمک همسرم بدست آوردم،اگر هم بیکار می بودم و شوهرم طلاقم میداد حتما مهریم رو به اجرا میذاشتم که زندگیم تامین شه😁 لطفا نگران من نباشید.🙏