2777
2789
عنوان

درمان چاقی بعد از زایمان

287 بازدید | 24 پست

در دوران بارداری وزنم بالا رفته الان چکار باید بکنم البته بگم که جنین سقط شد توی 20هفته حالا چکار کنم وزنم بیاد پایین چون خیلی پاهام درد میگیره نمیتونم سرپا وایسم زیاد 

زور وم گره بی کسی دی چاره ناچارم ستین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببین

میتونی ورزش کنی حالا چه منزل چه باشگاه

و میتونی یه برنامه غذای خوب داشته باشی وزن کم

کنی البته اینا که میگم خودمم 70 کیلو بودم تو یک ماه 

60 شدم با یه مربی خوب کارش عالیه و اینکه هزینه زیادی

نمیگیره برای برنامه دادن ولی کارش فوق العاده است اگر دوست

داشتی بهت معرفی میکنم باهاش کار کن نتیجه خوبی میگیری عکس خودمم میزارم ببینی 

با عرض سلام بنده مربی هستم با مدرک بین‌المللی 

من دوقلو سقط کردم اونم بدون هیچ قرصی، تا شیش ماه کمر درد بودم اصلا جونی نداشتم بلندبشم سعی کن این چندوقت خودتو اذیت نکنی وگرنه دردات بیشتر میشن که هیچی لاغرم نمیشی چون درد هات نمیذارن 

من دوقلو سقط کردم اونم بدون هیچ قرصی، تا شیش ماه کمر درد بودم اصلا جونی نداشتم بلندبشم سعی کن این چن ...

از لحاظ روحی داغونم میخوام خودمو سرگرم یچی کنم وزنم بهانه خوبیه برام

زور وم گره بی کسی دی چاره ناچارم ستین  
از لحاظ روحی داغونم میخوام خودمو سرگرم یچی کنم وزنم بهانه خوبیه برام

میدونم  درکت میکنم ولی الان استراحت کن، بدنت الان کاملا ضعیفه باید به خودت رسیدگی کنی وگرنه کمردرد داغونت میکنه یک چندوقت بزار بگذره بعدشم کم کم شروع کن به ورزش کردن اونم چی سنگین نباید باشه ولی پیاده روی میتونی بری 

چطوري

با بدبختی.نخوردن.ی مدت فقط میوه خوردم.الانم ک از هیکلم ناراضی نیستم ولی اضافه دارم کم خوری میکنم

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
خوشبحالت چه هیکل خوبی.میشه توی خونه ورزش کردو ورزیده و سفت شد؟

اره عزیزم خواستی مربی خودمو بهت معرفی میکنم کارش عالیه و هزینه کم میگیره 

با عرض سلام بنده مربی هستم با مدرک بین‌المللی