منم_دم_بریده مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 2195 عنوان چیکار کنم لانه گزینی انجام نشه 330 بازدید | 8 پست قرص اورژانسی خوردم پریود نشدم 7 روز گذشته8 روزم به موعدم مونده ممکنه حامله باشم؟ جلوگیری طبیعی داشتم همسرمم مطمئنه که نریخته ولی خودم میترسم 1401/12/10 | 22:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرگلییم عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3514 ن ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
fateme1401 عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 1345 نه عزیزم حامله نمیشی وقتی نریحته داخلش..انقد مثل ابناتم قرص اورژانسی نخور عزیزم...واقعااا ضررر داره .. شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم
منم_دم_بریده مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 2195 نه عزیزم حامله نمیشی وقتی نریحته داخلش.. انقد مثل ابناتم قرص اورژانسی نخور عزیزم... واقعااا ضررر د ... فقط یدونه خوردم تو کل عمرم😑
پرگلییم عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3514 خداکنه نباشم ولی شما رو چه حساب میگین وقتی اقاات ازخودش مطمعن هس و شما قرص خوردی وهیچ علایمی نداری ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
منم_دم_بریده مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 2195 وقتی اقاات ازخودش مطمعن هس و شما قرص خوردی وهیچ علایمی نداری من بعد از چندروز قرص خوردم همون لحظه سرویس رفتم اما لباس زیرم عوض نکردم و اینک رو شکمم ریخته شد میترسم بخاطر همینا 🤦♀️😑
پرگلییم عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3514 من بعد از چندروز قرص خوردم همون لحظه سرویس رفتم اما لباس زیرم عوض نکردم و اینک رو شکمم ریخته شد میتر ... نترس هیچی نشده ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭