2777
2789
عنوان

چیکار کنم لانه گزینی انجام نشه

330 بازدید | 8 پست

قرص اورژانسی خوردم پریود نشدم 7 روز گذشته

8 روزم به موعدم مونده ممکنه حامله باشم؟ 

جلوگیری طبیعی داشتم همسرمم مطمئنه که نریخته ولی خودم میترسم

ن

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

نه عزیزم حامله نمیشی وقتی نریحته داخلش..

انقد مثل ابناتم قرص اورژانسی نخور عزیزم...

واقعااا ضررر داره ..

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه نباشم ولی شما رو چه حساب میگین

وقتی اقاات ازخودش مطمعن هس و شما قرص خوردی وهیچ علایمی نداری 

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
وقتی اقاات ازخودش مطمعن هس و شما قرص خوردی وهیچ علایمی نداری 

من بعد از چندروز قرص خوردم همون لحظه سرویس رفتم اما لباس زیرم عوض نکردم و اینک رو شکمم ریخته شد میترسم بخاطر همینا 🤦‍♀️😑

من بعد از چندروز قرص خوردم همون لحظه سرویس رفتم اما لباس زیرم عوض نکردم و اینک رو شکمم ریخته شد میتر ...

نترس هیچی نشده