2777
2789
عنوان

عددبتا۲۶ کی تجربه داره😔یه لحظه تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیازی به تکرار نیست چون عدد بتا برای روز موعد خیلی پایینه و بارداری شیمیایی بوده پریود میشی و تمام ب ...

عزیزم لطفابگو همون روزموعدت خونریزیت شروع شد؟

لکه بینی نداشتی؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
خداکنه عزیزم کی به خونریری میفتم؟ الان فقط لک قهوه ای میتونم زعفران غلیظ بخورم؟

چیزی نخور اصلا وایسا پری میشی شایدم بارداری لکه بینی اوایل بارداری طبیعیه نندازیش یه وقت بتارو دوروز دیگه تکرار کن

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
چیزی نخور اصلا وایسا پری میشی شایدم بارداری لکه بینی اوایل بارداری طبیعیه نندازیش یه وقت بتارو دوروز ...

واقعا؟

امروز سه چهاربارپریدم 😭😭😭😭😭

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم من ی هفته بعد از موعدم عدد بتام ۲۵/۶ بود زده بود بالای۲۵ مثبته منم مثبت شد الان ی سالشه

بخدا؟

بعدهم دوباره بتا روتکرار کردی عزیزم؟

لکه بینی نداشتی؟

درد نداشتی؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم من ی هفته بعد از موعدم عدد بتام ۲۵/۶ بود زده بود بالای۲۵ مثبته منم مثبت شد الان ی سالشه

گلم تاپیکتوخوندم

یعنی میشه😭😭😭😭😭😭

اینقدرگریه کردم حالم بده

من درد پریودی باکمردرددارم

لک قهوه ای

سنگینی معده

ازاینامیترسم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
بخدا؟ بعدهم دوباره بتا روتکرار کردی عزیزم؟ لکه بینی نداشتی؟ درد نداشتی؟

ن دیگ یعد۱مدت رفتم ساک جنین تشکیل شده بودو...

لکه بینی ممکنه از لانه گزینی باشه

واااا گریه نداره بچه چندمته؟ازخداتم باشه خدا خودش داده دیگ

ن دیگ یعد۱مدت رفتم ساک جنین تشکیل شده بودو... لکه بینی ممکنه از لانه گزینی باشه واااا گریه نداره ب ...

دومه

گریم ازبارداری خارج رحمی یاشیمیاییه

اخه تیرماهم پوچ داشتم ۱هفته روتخت بودم فکرشم دیوونم میکنه

درد چی دردم دارم

الهی ربی ومن لی غیرک💖

در ابتدا بهتر است بدانید که اگر ترکیبی از علائم زیر را دارید و فکر می‌کنید ممکن است باردار باشید، حتی اگر آزمایش بارداری مثبت نداده‌اید، در اسرع وقت با متخصص زنان و زایمان ارتباط برقرار کنید.

علائم حاملگی خارج از رحم معمولا بین هفته چهارم تا دوازدهم بارداری بروز می‌کند.

• خونریزی واژینال

خونریزی واژینال (Vaginal bleeding) در بارداری با عادت ماهانه شما کمی متفاوت است. اغلب شروع و متوقف می‌شود و ممکن است به شکل آبکی و رنگ قهوه ای تیره باشد. خونریزی واژینال در بارداری می‌تواند شایع باشد و لزوماً نشانه‌ای از یک مشکل جدی نیست، اما اگر آن را دارید، همیشه باید با پزشک مشورت کنید.

• احساس درد

ممکن است معده درد داشته باشید که معمولاً در یک طرف پایین است. ممکن است به طور ناگهانی یا تدریجی ایجاد شود و ممکن است پایدار باشد یا بیاید و برود. 

• درد نوک شانه

درد نوک شانه (Shoulder tip pain)، دردی غیرعادی است که در جایی که شانه شما به پایان می‌رسد و بازوی شما شروع و احساس می‌شود. در صورت تجربه باید فوراً مشاوره پزشکی دریافت کنید. ما به طور کامل نمی‌دانیم که چرا این درد اتفاق می‌افتد. تصور می‌شود که با وجود مایع یا خون که به لگن یا پایین شکم نشت می‌کند، که در حاملگی خارج از رحم اتفاق می‌افتد، مرتبط باشد. اعصابی در این ناحیه وجود دارند که به شانه شما متصل هستند. تحریک این اعصاب می‌تواند منجر به درد نوک شانه شود.

• ناراحتی هنگام رفتن به توالت

ممکن است هنگام تهوع یا مدفوع درد داشته باشید. هم‌چنین ممکن است اسهال یا یبوست داشته باشید. برخی از تغییرات در الگوی طبیعی مثانه و روده شما در طول بارداری طبیعی است. این علائم می‌تواند ناشی از عفونت‌های دستگاه ادراری و مشکل در معده باشد. اما هنوز هم ایده خوبی است که از مشاوره پزشکی استفاده کنید.