agrinnn مدیر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 4018 عنوان عددبتا۲۶ کی تجربه داره😔یه لحظه تروخدا | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 35 پست بچه هاروز موعد بتا۲۶بود اومدم خونه لکه قهوه ای شروع شده بادرد پریودی زیردلممعدمم انگارپره یه جوریه سنگینهامیدی به بارداری ندارم اما ترسم ازخارج رحمیهنمیدونم شیمیایی یااونتروخداتجربه دارید بگید حالم خرابه الهی ربی ومن لی غیرک💖 1401/12/10 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
agrinnn مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 4018 ن انشا...خارج از رحم فک نمیکنم علایمش این باشه همکارم تا۲_۳ماهگی خارج از رحم داش بعد دیدن از تو لوله ... تروخدامنودعا کنبچم تنهاس کارم به بیمارستان نکشه فقط😭امروزاشتباه کردم چندبارپریدم ازروی پله به هوای اینکه شیمیایی خونریزی شروع بشهامااون خانم گفت صبرکن دوباره بتا بدهممنونم خداکوچولوتو حفظ کنه الهی ربی ومن لی غیرک💖
agrinnn مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 4018 در ابتدا بهتر است بدانید که اگر ترکیبی از علائم زیر را دارید و فکر میکنید ممکن است باردار باشید، حت ... من سنگینی معده ولک قهوه ای رودارم خدایا😭 الهی ربی ومن لی غیرک💖
سعید_جون___ عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1680 عزیزم ۱یاسین بخون هدیه کن ب مادر امام زمان۲تای دیگهم نذر کن مشکلت حل شد بخونی و هدیه کنی منک خ جواب گرفتم شمام میگیری توکل کن بخدا جوش نزن استراحت کن درست میشه
agrinnn مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 4018 عزیزم ۱یاسین بخون هدیه کن ب مادر امام زمان۲تای دیگهم نذر کن مشکلت حل شد بخونی و هدیه کنی منک خ جواب ... توکل برخدای بزرگچشمممنونم ازت الهی ربی ومن لی غیرک💖
کنیزکفگیرخورده عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 9890 واقعا؟ امروز سه چهاربارپریدم 😭😭😭😭😭 نه گلم کاری نکن دیگه مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
delborideh عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 605 سلام شما بارداریتون چیشد؟منم بتام ۲۶ هست گفتن ۴۸ساعت بعد تکرار کنم؟نگرانم