2777
2789
عنوان

دعا یا طلسم

177 بازدید | 10 پست

هست که مثلا بشه دل من از شوهرم سرد بشه؟ فکر کنم کماکان از مشکلات من خبر دارین . مشاوره هم رفتم گفته تا خودت نخوای نمیتونی از این زندگی سگی راحت بشی منم که قلبم گیره به این ادم . فهمیدم فقط دعا یا طلسم میتونه منو سرد کنه تا بتونم خودمو از این چاه نجات بدم. 

عه چه باحال😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم هستش و میشه اما اول از راه های دیگه استفاده کن

همه راه هارو رفتم خودم متوجه هستم که هیچ گونه ارزشی براش ندارم ن خوابو ن خوراکم ن بیرون رفتم ن مریض شدنم هیچیم براش اهمیت نداره اصلا مشاوره هم‌چندین بار رفتم این راه اخره

عه چه باحال😕
پیش طلسم کننده و دعانویس و اینا نرو که کلا بدبخت میشی، آخرتتم تباه میشه

خب پی چیکار کنم این اخرین راهه نمیدونم چه گلی به سرم بریزم این ادم از قلبم بره بیرون داستان زندگیمو واسه هرکس گفتم میگه نمیدونم چرا با این ادم زندگی میکنی 

عه چه باحال😕

طلسم نگیر که روزگارت از این بدتز میشه پدربزرگم حدود۱۰سال درگیر اثرات طلسم بود خیلی اذیت شد نکن اینکارو اما دعا خوبه واقعا من وقتی میخواستم از همسر سابقم جداشم برای این دعا قرانی گرفتم خیلی موثربود