2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمابی بی هاله مینداخت؟من ۲روزه بی بی هاله میندازه.امروزازدادم منفی بود.۳روزدیگه موعدم.یعنی احتمال داره مثبت بشه.انقدگریه کردم

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
سلام عزیزم اولین ازمایش منفی بود و اینگه با بی بی چک فهمیدی بار داری

بله یکشنبه ک روز ۲۶ سیکلم بود آزمایش خون منفی بود دیشب ک ۲۸ م سیکل بود بی بی زدم هاله بسیار کمرنگ افتاد صب باز با مارک دیگه زدم هاله پررنگ تر شد آزمایش تیتر بتا دادم ۷۱شد تو قسمت راهنماش نوشته بود۱۶ ب بالا بارداریه

شمابی بی هاله مینداخت؟من ۲روزه بی بی هاله میندازه.امروزازدادم منفی بود.۳روزدیگه موعدم.یعنی احتمال دا ...

عزیزم ماله منم مثبت میشد ولی دوخط اونقدر کمرنگ نبود خوب دیده میشه سه تا مثبت شد ولی از دادم بتام ۱۰ بود منفی شود منم هنوز پریود نشدم

📿من امیدم به خــــــــــــــــــداست📿
بله یکشنبه ک روز ۲۶ سیکلم بود آزمایش خون منفی بود دیشب ک ۲۸ م سیکل بود بی بی زدم هاله بسیار کمرنگ اف ...

ان شاءالله که بارداری چون بی بی چک پررنگتر شده حتما بتا بالا میره

شمابی بی هاله مینداخت؟من ۲روزه بی بی هاله میندازه.امروزازدادم منفی بود.۳روزدیگه موعدم.یعنی احتمال دا ...

منم یکشنبه آرمایش خون منفی بود دیشب بی بی هاله انداخت امروز آزمایش خون مثبت شد 

منم یکشنبه آرمایش خون منفی بود دیشب بی بی هاله انداخت امروز آزمایش خون مثبت شد 

بی بی چک میزاری اینجا؟هاله بودیاپررنگ شد؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
عزیزم ماله منم مثبت میشد ولی دوخط اونقدر کمرنگ نبود خوب دیده میشه سه تا مثبت شد ولی از دادم بتام ۱۰ ...

جوابشوحتمابهم بگو.من ۳روزمونده به موعدم.هاله میندازه.وازمایش دادم‌منفی شد

جوابشوحتمابهم بگو.من ۳روزمونده به موعدم.هاله میندازه.وازمایش دادم‌منفی شد

منم دیگه نرفتم دوباره ازمایش ولی اگه تا ده روز دیگه پری نیاد میرم از میدم