2777
2789
عنوان

افسردگی (استفاده زیاد از گوشی و بی هدفی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2968 بازدید | 132 پست
منم دلم سرگرمی و رفت و امد و تفریح میخاد اما هیچکدومو ندارم حتا ی خانواده ندارم برم با مادری خواهری ...

منم همینجوریم کسی ندارم و اگه گوشی بزارم کنار کاری ندارم اما نیخوام بزارم کنار و فقط ی ساعت یا کمتر تو روز براش وقت بزارم بقیشو همون به دیوار نگاه کنم راحتترم

اکثر ادما همینن  فکر کن ده ساعت تو روز تو اینستایی از اون ده ساعت مثلا ی کیک درست کردن یاد بگی ...

منم لایک کنید دوستان .

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوریم کسی ندارم و اگه گوشی بزارم کنار کاری ندارم اما نیخوام بزارم کنار و فقط ی ساعت یا کمتر& ...

خب راه حلت چیه دوست عزیز..من حتی توی هدف نوشتن هم مشکل دارم..به شدت کمال گرایی می کنم و زده میشم 

منم همینجوریم کسی ندارم و اگه گوشی بزارم کنار کاری ندارم اما نیخوام بزارم کنار و فقط ی ساعت یا کمتر& ...

خوشگلا بیاید از الان تا فردا ساعت ۱۰صبح فکر کنیم ببینیم چ کارایی میشه بدون گوشی کرد و خوشحال بود سرگرم شد بیایم اینجا بهمدیگه بگیم 

من از الان تا فردا ساعت ۱۰گوشی کنار میزارم ‌فقط اگه همسرم زنگ زد جواب میدم یا اگه کار واقعا واجبیه 

شب گوشی بالای سرم نمیزارم میزارم تو کمد فردا صبحم اول ی کار دیگه مثل شستن صورت اب خوردن یا هر کار دیگه ای میکنم و بعد گوشی دستم میگیرم(شستن صورت واجب تر از گوشیه اول صبح چشمای قشنگمو‌ به گوشی نمیدوزم)

من کارهای روزانه خونه رو انجام میدم. تمیزکاری آشپزی ‌ حمومم زیاد میرم . فیلم هم روزی یکی میبینم. هفته ایی یکبارم میرم بازار گردی و پیاده رویی .. بقیشم مکالمه با دوستام. 

خوشگلا بیاید از الان تا فردا ساعت ۱۰صبح فکر کنیم ببینیم چ کارایی میشه بدون گوشی کرد و خوشحال بو ...

🥲🥲خب خیلی کارای هنری میشه انجام داد..به نظرم حتی اگه ویدئو آموزشی هم می بینیم بریزیم داخل فلش نگاه کنیم..که دسترسی به گوشی نداشته باشیم 😅

خب راه حلت چیه دوست عزیز..من حتی توی هدف نوشتن هم مشکل دارم..به شدت کمال گرایی می کنم و زده میشم&nbs ...

کمال گرایی بدترین چیزه 

منم راه حلی ندارم فقط میخوام قدم اول بردارم با خودم میگم هر کاری میکنم جز گوشی همین فعلا راه همینه تا فردا ساعت ۱۰صبح 

بگید هر کار میکنم جز گوشی 

فردا منتظرتونم از الان بزارید کنار 

من رفتم 

خودمم برای شب حمام،خوندن کتاب و کمک برای درست کردن غذا و به موقع خوابیدن و بیدار شدن و نماز رو برنامه ریزی کردم فردا نیام میگم کدوم انجام دادم

بزارید کنار همه (برید ببینید خونتون چ شکلیه کاری نداشتید نکاه کنید و سکوت کنید به خدا چیزی نمیشه)

فردا منتظرتونم

کمال گرایی بدترین چیزه  منم راه حلی ندارم فقط میخوام قدم اول بردارم با خودم میگم هر کاری میکنم ...

خیلی هم عاااالی..منم الان میرم کتاب های درسی رو بخونم..فردا تا ساعت ۳ و ۴ نمی تونم گوشی دستم بگیرم سر کارم..امیدوارم موفق باشید دوستان 

کمال گرایی بدترین چیزه  منم راه حلی ندارم فقط میخوام قدم اول بردارم با خودم میگم هر کاری میکنم ...

مرسی از همگیتون ک جواب دادید و راهای خوب گفتید 

❤️❤️❤️❤️

سلام بچه ها خوشحالم کسایی پیداشدن که شرایط منو دارن ومیتونیم بهتر همو درک کنیم

من واقعا حالم بده،این دوسه روز رو به نابودی دارم میرم،همش گوشی،گریه،خابیده،مقایسه،کمبوداعتمادبنفس،کمبودعزت تفس،خونم شلخته،کمالگرایی،باخودم حرف میزنم و فش میدم اطرافیانمو،خیلی خستم از خودم،دستی دستی دارم از بین میرم،۲۵سالمه متاهلم،خانوادم دورن،رفیق اینام ندارم،

منم فک میکردم برم سرکار حالم بهتر میشه،ولی به این نتیجه رسیدم تاخودم درست نشم تو هروضعیتی قراربگیرم بدترازاین میشم،حتی میترسم بوجود بچه فک کنم،اصلا دوسندارم،درحالیکه قبلا میخاسم

همه ردز بروز دارن پیشرفت میکنن من پسرفت،خیلی ناراحتم،منم از کمالگرایی بارها برنامم بهم ریخته

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام بچه ها خوشحالم کسایی پیداشدن که شرایط منو دارن ومیتونیم بهتر همو درک کنیم من واقعا حالم بده،ای ...

سلام عزیزم بله همه هستیم همه مبتلاییم به این دردا 

گاهی میگم ای کاش زمان برگرده ما هم تو دوران دیگه ای بودیم

من اومدم با ی ساعت تاخیر 

اینکه گوشیم دستم نبود عالی بود و خیلی زود کذشت 

دیشب کتاب خوندم و کنار خواهرم ک مهمانمونه بودم ‌کلی خندیدیم و خوش گذشت شام درست کردیم با همکاری هم و به موقع خوابیدم و صبحم پا شدم نماز و تا الان داشتم با کمک خواهرا کارای خونه رو میکردم گوشی دستم نبود و من چیزی از دشت ندادم‌خیلیم‌خوش‌کذشت 

سلام بچه ها خوشحالم کسایی پیداشدن که شرایط منو دارن ومیتونیم بهتر همو درک کنیم من واقعا حالم بده،ای ...

بیاید از برنامه هاتون بگید امروز میخواید چیکار کنید به جای استفاده از گوشی 

من دارم کارها رو انجام میدم و اگه اومدید پیام بدید من دیدم جواب میدم

سلام عزیزم بله همه هستیم همه مبتلاییم به این دردا  گاهی میگم ای کاش زمان برگرده ما هم تو دوران ...

سلام عزیزم اره منم خیلی دوسدارم تودورانی بودیم ک گوشی ها ساده میموندن،ولی رفته رفته متاسفانه بیشتر غرق تکنولوژی میشیم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛