2777
2789
عنوان

افسردگی (استفاده زیاد از گوشی و بی هدفی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2968 بازدید | 132 پست
من نمیدونم چ شرایطی داره عزیزم ولی حتی بیکاری و سکوت و به دیوار خیره شدن بهتر از گوشیه من هیچی از ه ...

وای من خیلی چیزا یاد گرفتم از همین نی نی سایت و گوشی و اینستا .

قبلنا هیچی بلد نبودم هیچی . 

اطلاعاتم در هر زمینه بالا رفته .‌

امید پیدا کردم تا حدی .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به نظرم مشکلم کمبود عزت نفسه..دوست نداشتن خودم هی.. گاهی فکر می کنم بهترین سال های زندگیم رو دارم به ...

اره من ی کار کردم عکس های بچگی سه در چهار کنارهم تا امروز گذاشتم و با خودم فکر کردم من چقدر گناه دارم اگه خودمو تنها بزارم چون نه مادر نه همسر نه هیچکس مطلق دلسوزت نیست فقط خودتی میدونم کلیشه ایه ولی عکساتو ک نگاه میکنی تازه میفهمی چقد تنها بودی و من ک دوست داشتم خودمو محکم بغل کنم بگم ببخشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من ی کار کردم عکس های بچگی سه در چهار کنارهم تا امروز گذاشتم و با خودم فکر کردم من چقدر گناه دار ...

عزیزمممم...چقد قشنگ..چقد خوبه به این باور برسی..من به شدت ادم نوستالژیکی هستم..فکر می کنم اینکه توی دوران انفجار اطلاعات هستم رو دوس ندارم..به نظرم زندگیم قبل اومدن گوشی همراه خیلی قشنگ تر بود ..دوس دارم توی همون دوران های سال ۶۰ و ۷۰ با نوستالژیک های اون زمان زندگی میکردم

وای من خیلی چیزا یاد گرفتم از همین نی نی سایت و گوشی و اینستا . قبلنا هیچی بلد نبودم هیچی .  ...

بله درست میگین خیلی چیزا میشه از گوشی یاد گرفت ولی همین چیزا بدون گوشی هم درون ادم هست فقط ما عادت داریم بگیم فلان چیز کی به ما یاد داد 

گوشی مطلق بد نیست من و امثال من بد استفاده میکنیم گوشی به نظرم فقط برای اینه ک زنگ بزنی و حال اطرافیان بپرسی و نهایت برای اموزش روزی یک ساعت اما وقتی بیشتر از اون میشه اطلاعات زیاد و کیفیت کم میشه و انگار اصلا هیچ حرکت خوبی ک نکردی هیچ بهم میریزی و بی فایده است 

وای من خیلی چیزا یاد گرفتم از همین نی نی سایت و گوشی و اینستا . قبلنا هیچی بلد نبودم هیچی .  ...

بستگی به طرز استفاده هم داره..میدونین من خودم گاهی خودمو گول میزنم کلی چیز ذخیره می کنم توی گوشیم و فکر می کنم چقد استفاده ام مفید بوده اما عملا هیچ وقت دیگه سراغشون نمیرم 

بله درست میگین خیلی چیزا میشه از گوشی یاد گرفت ولی همین چیزا بدون گوشی هم درون ادم هست فقط ما عادت د ...

اصلا انقد اطلاعات بی مورد وارد مغز ادم میشه که مجالی برای استفاده مفید نمیمونه..برای افرادی که طرز استفاده درست ندارن..مثلا من خودم بیشتر قسمت اکسپلور اینستا هستم 

عزیزمممم...چقد قشنگ..چقد خوبه به این باور برسی..من به شدت ادم نوستالژیکی هستم..فکر می کنم اینکه توی ...

دقیقا همینطوره به نظر من گوشی فقط برای زنگ زدن بهم هست و همین 

اخبار میخوای ی ساعت تلویزیون و ماهواره کافیه 

اطلاعات میخوای کتاب های فیزیکی و به شدت عالی هستن ک وقت کنترل ازت میگیرن و تمرکز بی نهایت بالا میره 

فکر کن داری کناب میخونی توی گوشی ده تا پیام میاد 

از اونور نوتیفیکیشن اینستا خبر میده پیام داری بیا 

از اونور گروه خانوادگی اعلام میکنن کجاها رفتن و چقد خوش گذشته و در نهایت کیفیت اون کتابی ک میخونی جی ؟هیچی 

اصلا انقد اطلاعات بی مورد وارد مغز ادم میشه که مجالی برای استفاده مفید نمیمونه..برای افرادی که طرز ا ...

دقیقا منم اینجوری بودم و الانم هستم گه کاهی 

اما کمکی ک به خودم کردم این بود ک کلا پاکش کردم و دیگه سمتش نرفتم  ارومم الان خیلی بهتر از قبل و چیزی از دست ندادم

دقیقا همینطوره به نظر من گوشی فقط برای زنگ زدن بهم هست و همین  اخبار میخوای ی ساعت تلویزیون و ...

دقیقااا..منم به شدت پوافقمم..گاهی انقد غرق پیشم که اصلا یادم میره چرت گوشی برداشتم 

دقیقا منم اینجوری بودم و الانم هستم گه کاهی  اما کمکی ک به خودم کردم این بود ک کلا پاکش کردم و ...

یک اپلیکیشن هستش به اسم detox ..این برای مدت زمانی همه قسمت هایی که از گوشیت بخوای رو قفل می کنه 

بستگی به طرز استفاده هم داره..میدونین من خودم گاهی خودمو گول میزنم کلی چیز ذخیره می کنم توی گوشیم و ...

اکثر ادما همینن 

فکر کن ده ساعت تو روز تو اینستایی از اون ده ساعت مثلا ی کیک درست کردن یاد بگیری هنر نیست همونو اگه ی کتاب میخریدی بهتر میتونستی یاد بگیری تازه بازم سراغشون بری نه مثل ذخیره اینستا ک بعید میدونم کسی یادش بیافته ک سراغشون بره

[QUOTE=277230422]دقیقااا..منم به شدت پوافقمم..گاهی انقد غرق پیشم که اصلا یادم میره چرت گوشی برداشتم [/QUOTE

افرین بابد استفاده رو کم کرد 

ما میگیم تلوزیون ما برنامه نداره پناه میبریم به گوشی 

برنامه کتاب باز ی ساعت ببینی میارزه به صد دور چرخیدن اینستا نه مذهبیع نه سیاسی درس اخلاق و زندگیه

من راحت میتونم ترک کنم گوشی رو .‌خیلی راحت  ولی چون هیچ کاری ندارم انجام بدم میام سمت گوشی ...

منم دلم سرگرمی و رفت و امد و تفریح میخاد اما هیچکدومو ندارم حتا ی خانواده ندارم برم با مادری خواهری کسی دردل کنم. مجبوری میام اینجا 

یک اپلیکیشن هستش به اسم detox ..این برای مدت زمانی همه قسمت هایی که از گوشیت بخوای رو قفل می کنه&nbs ...

اینم من امتحان کردم اما از گوشی به گوشی پناه بردنه 

خوبه نه اینکه مطلق بد باشه اما کنار گذاشتن گوشی با دل و جرات و اینکه با اختیار کنار بزاری ی جیز دیگس ک خودم تحربش کردم و بازم برگشتم سمتش و حالا بازم میخوام اون روزا بدون گوشی و تکنولوژی برگردن