2777
2789
عنوان

شوهر شکاک و بد مو

1456 بازدید | 26 پست

سلام مشکل یکی از نزدیکانمه 

شوهرش میگه هرجا میری باید اجازه بگیری 

تا یه ساعت خاصی اجازه میده مثلا خونه ما باشه بیشتر نمیذاره 

رسما هم گفته اصن بهت شک دارم نمیخوام بدون اطلاعم جایی بری 

چجوری باید همچین آدمی رو درست کرد؟ چجوری باید قانعش کرد؟

کسی تجربه ای داره از برخورد با همچین ادمایی؟

دوستم خیلی مظلومه خیلیم دوسش داره ولی از این رفتارش کلافه اس

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

بد مو؟😐

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پارانویید درمانش سخته تلاششونو بکنن بازم.

نیاز به مداخله درمانی تخصصی هست با چهار تا توصیه درست نمیشه.

مخصوصا کسی که اینقدر واضح گفته و بددلی شو به حق میدونه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

اگع شوهرش بیمار نیست 

نود و نه درصد مواقع کسی تا یه کار شک برانگیز انجام نده طرف شک نمیکنه حالا بیشتر مواقعم ناخواسته هست این ایجاد شکا ولی باید درستش کرد

باید یه مدت به نکاتی ک طرف میگه گوش بده و انجام بده و خودشو ثابت کنه ک دیگه بهش شک نکنه طرف

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
بد مو چیه

یعنی شکاکه ، بدبینه 

ما میگیم طرف بد موعه

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

اگع شوهرش بیمار نیست  نود و نه درصد مواقع کسی تا یه کار شک برانگیز انجام نده طرف شک نمیکنه ...

نه اصلا دوستم آدم بدی نیست ، خیلیم ساده اس و به حرفش گوش میده 

شوهرش میگه دوره زمونه بد شده ، بخاطر همین دوستمو محدود میکنه 

اگع شوهرش بیمار نیست  نود و نه درصد مواقع کسی تا یه کار شک برانگیز انجام نده طرف شک نمیکنه ...

ولی اگه طرف مریض باشه هرچی بیشتر به شکش بها بدی بدتر پررو میشه میگه ببین حق داشتم راست میگفتم الان فهمیده باید به حرفم گوش بده.

حس میکنه پیروز شده تونسته طرف مقابلو بیاره زیر کنترلش

و فقط کافیه یه کم تلاش کنی ازادی داشته باشی بدتر از قبل محدودت میکنه تا خیال طغیان به سرت نزنه 

پارانویید درمانش سخته تلاششونو بکنن بازم. نیاز به مداخله درمانی تخصصی هست با چهار تا توصیه درست نمی ...

ولی پسره خیلی اخلاقش خوبه ، حتی با مشروب خوردن و حجاب و اینام مشکلی نداره یعنی خشک و مذهبی نیست

فقط و فقط روی تنها بیرون رفتن دوستم حساسه 

دوستمم میگه واقعا نمیدونم چه سیاستی پیش بگیرم که این اخلاقش درست بشه 

از من مشورت خواست گفتم خب بهش بگو مگه بهم شک داری دوستمم گفت یه بار گفتم عصبانی شد گفت آره شک دارم اصن ، به حرفم باید گوش بدی

نه اصلا دوستم آدم بدی نیست ، خیلیم ساده اس و به حرفش گوش میده  شوهرش میگه دوره زمونه بد شده ، ...

غلط کرده

همه ادمای شکاک همین بهانه مسخره رو میارن.

نمیفهمن زنشون ادمه شریک زندگی شونه عروسک کوکی نیست که بخوان کنترلش کنن.

بعدم این حرف یه جور توهینه.

یعنی اره زمونه بدشده ولی تو اونقدر ساده و احمقی که نمیتونی خطرو تشخیص بدی من که عقل کلم و همه چی میفهمم باید ازت محافظت کنم

نه اصلا دوستم آدم بدی نیست ، خیلیم ساده اس و به حرفش گوش میده  شوهرش میگه دوره زمونه بد شده ، ...

اهان اوکی

ببین اون اقاهه ب همسرش شک نداره ب جامعه بد بینه

اونیم ک گفتم ربطی ب بد بودن ادما نداره

ببین مثلا ی اقا کسی بهش زنگ میزنه بره تو اتق درو ببندا حرف بزنه اینمیشه تخم شک کاشتن تو دل همسرش

دلیل نداره ک اون حتما خیانت کرده باشه ولی شک رو ایجاد کرده

منم منظورم این بود 

میگم شاید جایی مثلا بوده یه چیزی شده تخم شک کاشته شده تو دل همسرش 

ک اونم با حرف همسرش کنسله و ایشون فقط برا بدی جامعه میترسه

اینم بگم ک از ی لحاظ حقم دارن والا

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔