2777
2789
بگو مشکلات مالی امیدی ب حل شدنش هست ولی مغز گچی شما هزاران سال هم علم پیشرفت کنه راه حلی برای بیشعور ...

عشق منی تو رفیق🥲♥️🫂

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عزیزم لطفا ازین تاپیک برو چون داریم مشکلاتمونو بیان میکنیم

دیوانس ولش کن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی رعایت میکنم چون بلد نیستم فحش بدم از اونورم یه تعداد آدم ک من واقعا نمیدونم ارث کیو خوردم چه ...

حسادت و عقده 

بلایی سر کاربر یه عقاب تنها نیست آوردن که کاربری شو لغو کرد 

به اوپرا و دختر گرانبها هم رحم نکردن 

برات مهم نباشه 

اینقدر بگن تا خسته بشن 

محل نذار

جدی نگیر عزیزم ،ازبس ادم تو زندگیه واقعیش کم مشکل داره ک غصه مجازیم بخوره ،محلشون نزار

چشم سعی میکنم کمتر اهمیت بدم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
هستم بتو چه پیری

خودتو به پزشک اعصاب و روان نشون بده بدجور قاطی داری 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

منم جوا ب واقعیت گفتم

ما از شما جواب نمیخوایم

حسادت و عقده  بلایی سر کاربر یه عقاب تنها نیست آوردن که کاربری شو لغو کرد  به اوپرا و دخ ...

واقعا مثلا به چه چیزی حسادت کنن؟

من خودم میگم من پر از کمبودم پر از مشکلاتم

زندگیم مطابق میلم نیست

بعد از اون طرفم طعنه هاشونه ک دل آدمو میسوزونه