2777
2789
از ارنست همینگوی هستش ،خودمم خیلی دوستش دارم 😍 حکایت خیلی از اطرافیانمونه تا وقتی هیچی نگن نمیفهمیم ...

نظر منم اینه ک آدما خیلی تو دار شدن دیگه خیلی کم بروز میدن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خیلی جبو خودمو بگیرم جوابشو ندم😂

توجه نکن همین😹

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
نظر منم اینه ک آدما خیلی تو دار شدن دیگه خیلی کم بروز میدن

اره ولی ادم یکم باید بیشتر حواسش به ادمای نزدیک زندگیش باشه ،در حد حتی یه جمله محبت امیز یا دلگرمی 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اره ولی ادم یکم باید بیشتر حواسش به ادمای نزدیک زندگیش باشه ،در حد حتی یه جمله محبت امیز یا دلگرمی&n ...

اره بخصوص اینکه بعضی وقتا خیلی زود دیر میشه

من یه دوستی داشتم دوران راهنمایی گریه ک میکرد تو نمیتونستی بفهمی گریه کرده درد کشیدنشم اینجوری بود

بعد گفت ک هیچکی نمیفهمه وقتایی ک درد بکشم یا ناراحت باشم

خیلی تلخ بود

اره بخصوص اینکه بعضی وقتا خیلی زود دیر میشه من یه دوستی داشتم دوران راهنمایی گریه ک میکرد تو نمیتون ...

منم همینطورم، نمیذارم تو اطرافیام کسی بفهمه مشکلی چیزی دارم ،البته خیلی ادما بد شدن منتظرن زمین بخوری بگن حقته ،یا بگن ما تو فلان شرایط بودیم خیلی بهتر از تو عمل میکردیم و این حرفا، حوصله نصیحت یا دلسوزی یا تمسخر و تحقیر ندارم اصلا 😢

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

منم همینطورم، نمیذارم تو اطرافیام کسی بفهمه مشکلی چیزی دارم ،البته خیلی ادما بد شدن منتظرن زمین بخور ...

حق داری والا

من خودم ۹۵ درصد درونگرام کلا حرفای دلمو نمیزنم بعضی وقتا ک خیلی حالم بد میشه توی سایت صحبت میکنم ک همونا هم میشه طعنه و بد رفتاری و صحبت های بد کاربرا

ک کلا دیگه حرفی نمیزنم از درد هام از رنجایی ک میکشم چون آدما دنبال آتو ان دنبال نقطه ضعفن ،خیلیا اینجورین درصد خیلی زیادی

همین نیسم ساعت پیش یکی بهم گف خاک تو سرت مادرشوهرت میرینه بهت بدبخت و بی پولی و پشت کنکور موندی🙂

عزیزم منو ببخش تازه تاپیک قبلی رو دیدم ،اشتباه برداشت کردم فکر کردم شما اسپویل کردی و بهت فحش دادن بخاطر همین گفتم باید اینجور ادما رو که عنوانو نخونده میان داخل تاپیک رو کتک زد😅، حقیقتش من اون پیام زشت رو دیدم که اون کاربر واسه شما فرستاده بودن و بخاطر همین از تاپیک قبلی عصبانی بودم ،خیلی حرفایی که بهت زدن ناراحتم کرد خودمم قبلا تجربشو داشتم بخاطر یه بحث طرف تاپیکمو زیر و رو کرد و بهم توهین کرد بخاطر همین جوش اوردم ، حلال کن گلم ،من اصلا واسم مهم نیستن اینجور تاپیکا فقط اون کامنته که تاپیکاتو گشتن و دری وری گفتن بهتون ناراحتم کرد فکر کردم شما اسپویل کردی اومدن دعوات کردن 😢❤

حق داری والا من خودم ۹۵ درصد درونگرام کلا حرفای دلمو نمیزنم بعضی وقتا ک خیلی حالم بد میشه توی سایت ...

اره ،منم دیگه درد دل کردن با اطرافیا رو ول کردم ،خیلیا رو دیدم فقط منتظر نقطه ضعفن ، بعضی وقتا میام تو سایت تاپیک درد و دل میذارم بعضیا دلداری میدن بعضیا میتوپن و بدتر ناراحتم میکنن ،

همین نیسم ساعت پیش یکی بهم گف خاک تو سرت مادرشوهرت میرینه بهت بدبخت و بی پولی و پشت کنکور موندی🙂

اینجور ادما عقده دارن ،به هر دلیلی، اصلا نباید این حرفا رو بهت میگفتن ،اینا نشونه ضعف شخصیت خودشونه ،تو به دل نگیر ، شرایط بد ممکنه واسه همه پیش بیاد ❤

اره ،منم دیگه درد دل کردن با اطرافیا رو ول کردم ،خیلیا رو دیدم فقط منتظر نقطه ضعفن ، بعضی وقتا میام ...

اره خب