2777
2789
دیوونه ای؟؟ این ادما لیاقت هم صحبتی رو هم ندارن چه برسه براشون گریه کنی

درسته بی لیاقتن اما هر آدمی کمبود و نقطه ضعف های خودشو داره

و توی سایت همینا رو میکوبن توی سرم 

خیلی تنهام تاحالا نگفتم اینو ولی خیلی تنهام

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
بیا بزن شمام تو گوشم😊

چیکار تو دارم من ،اگه تو اینکارو میکنی نکن خیلی رومخه ،تاپیک اون بنده خدارم خراب کردین  ،عنوان رو وقتی میخونی میبینی قراره اسپویل شه نیا ،منم ندیدم قسمت اخرو واسم مهم نیست گسی بگه دربارش یا نه ،با خیال راحت تو این تاپیکا میرم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشونو میدم خیلیم جدی و محترمانه من کلا ادب رو رعایت میکنم خودشونم تعجب میکنن چرا اینقدر جدی و پو ...

نباید بشکنه عزیزم ،اینجا مجازیه و هر کی یه حرف میزنه یکی شاخ میشه یکی خوب خودشو جلوه میده و....کلا مجازیو جدی نگیر و غصه چیزالکی رو نخور

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
غلط کردن     اسم کاربری وامونده شونو بده یالا

عه دانیال😹😹😹♥️

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ن اون نیست منم😂

نمیدونم قاطی شده😅

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من رک میگم حرفامو 

ادم رک کسیه که درمورد خودش نظرشو واضح اعلام کنه 

اما ادم بیشعور کسیه که در مورد بقیه اضهارنظر کنه 

فرق بین رک و بیشعور درک کن

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
اگر تاپیک خودته که پاکش کن 

نه تاپیک خودم نبود ک

من نقطه ضعفم بچگیمه توی تاپیک پربازدید حرفشو زدم بعد هرکاربری ک بامن مشکل داره میاد مینویسه اره تو ب ...

بگو مشکلات مالی امیدی ب حل شدنش هست ولی مغز گچی شما هزاران سال هم علم پیشرفت کنه راه حلی برای بیشعوریتون پیدا نمیشه