2777
2789
عنوان

تنبلی برای نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 98 پست

فک کن امروز آخرین روز زندگیته ،فک کن آخرین نمازته،موقع خوندن ب معانیش دقت کن، سرسری نخون فک کن داری برای ی قرار عاشقانه میری دست خودته عزیزم کاری کن که وقتش ک رسیدبال بال بزنی 

التماس دعا

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اینا همه بهونس خودمم یک عدد تنبلم

فقط باید به تنبلیت غلبه کنی همین... اینکه بگی اوضاع جامعممون یا فلان شرایطو دیدم یا دارم نماز نمیخونم اینا بهونس از نظر من برای توجیه تنبلیمون

البته این نظر من نسبت به خودمه شما رو نمیدونم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

اگ اول وقت نخونید هرگز موفق ب خوندن نماز نمیشی و توفیقش ازت سال میشه اینو مطمعنننن باش 

ب محض گفتن اذان وضو گرفته و آماده باشین نماز زو بخونین ک از همه کارهای دنیوی شما واجبتره 

من مهمان هم دارم اول میرم تو اتاق نماز میخونم بعد میام کنار مهمونهام ،اول از همه خدا واجبه؛! 

این چ حرفیه عزیزم ک چون شرایط زندگی سخته نباید واجبات رو ب جا آورد !!!!!!!🤦

وقتی پیوند خودت و خدارو محکم کنی دیگه این اتفاق نمیفته بدون صلاح و مصلحتی توی این کار هست خدا هم بنده هاشو دوست داره مطمئن باش صدای تک تک مارو میشنوه و ب خواسته هامون توجه کرده اما کاری ک درسترو انجام میده همیشه نباید انتظار داشت دنیا و زندگی ادمی غرق آرامش و خوشی باشه تلاطم توی زندگی نباشه ب نظر من زندگی یکم بی معنی میشد و اصلا نیاز نبود بیایم توی دنیا

این نظر منه

وای من نماز صبحم نصف وقتا قضا میشه🥲 اصلا اول صبح انگار سرم سنگینه نمیتونم بلند شم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

وقتی پیوند خودت و خدارو محکم کنی دیگه این اتفاق نمیفته بدون صلاح و مصلحتی توی این کار هست خدا هم بند ...

نزار شیطونی ک دم گوشت نشسته داره برات روضه از اینجور حرفارو میخونه کاری بکنه ک کلا نماز و بزاری کنار 

شرایط جامعه هم درست میشه حکمت و دلیلی بوده توش ک اینطور شده

مگه کم اتفاقای بد میفته 

ولی میتونه از این بدتر هم بشه😪

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده