2777
2789

من راستش شنیدم ک قدامی نارحت شدم 

میگن تکونی بچه  مثل نبض اجساس میشه 

از هفته ۳۰ به بعد  چطور حس میشه  حرکات بچه

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

والا منم قدامی هستم الان ۱۹ هفتم چیزی حس نکردم😟

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۱۶ ام دیروز دقیقا مثل نبض برا اولین بار حسش کردم

جفت قدامیه؟

منکه خیلی ناراحتم حرکات بچمو حس نخواهم کرد🥲

منم ۱۲ هفتم 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
والا منم قدامی هستم الان ۱۹ هفتم چیزی حس نکردم😟

اره میکن بعد ۲۴ اینا حس میکنن اونم در حد نبض واقعا نارحت کنندس

من که الان ۲۱ هفته هستم و تکون بچه رو قشنگ حس میکنم و زیادم هست جفتم چیه

یا خلفیه 

یا در چپ یا راست رحمته که انقد واضح حسش میکنی

اره میکن بعد ۲۴ اینا حس میکنن اونم در حد نبض واقعا نارحت کنندس

انشاالله درست میشه

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙