2777
2789
عنوان

خواستگار عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 51 پست
آره من داشتم خواستگاری که گفته با هم باید کار کنیم و من نمیتونم دست تنها بچرخونم خونه رو  خواس ...

پیش میاد....واسه من اول اولیتم اینه به دلم بشینه...منظورم حس خوبی به من بده...حالا خوشگل باشه یا قیافه معمولی داشته باشه..تحصیلات داشته باشه یا کمتر از من باشه...این حس خوب دادن خیلی خوبه

اره اونجاش رو فکر کن که بیاد بعد بچه های من دورشو بگیرن بگن عمو عمو     تا اون موقع من س ...

انشالله😍منم یه همچین چیزی برام اتفاق افتاد بعد از چندوقت دیدمش گفتم برو مزاحم نشو گفت ازدواج کردی فقط  با افتخار دست چپم بردم بالا حلقه ام نشونش دادم و رفتم دهنش باز مونده بود😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش میاد....واسه من اول اولیتم اینه به دلم بشینه...منظورم حس خوبی به من بده...حالا خوشگل باشه یا قیا ...

دقیقا منم همینطورم مخصوصا اولین بار

ولی یه چیز بگم

من چند سال پیش چند بار خواب یک نفر رو دیدم که همسرم بوده هر وقت هم دیدم همون شکل و تیپ بوده 

الان که خواستگار میاد میبینم اون شکل نیست به دلم نمیشینه اگر ادامه میدم فقط به خاطر خانوادم هست

دقیقا منم همینطورم مخصوصا اولین بار ولی یه چیز بگم من چند سال پیش چند بار خواب یک نفر رو دیدم که ه ...

اشتباه نکن ابجی جون...همه خواب ها درست و واقعی ‌که نیستن...اول خودت رو خوب بشناس..ببین ملاک های اصلیت چیه  که همسرت باید داشته باشه..بعد بسنج

اشتباه نکن ابجی جون...همه خواب ها درست و واقعی ‌که نیستن...اول خودت رو خوب بشناس..ببین ملاک های اصلی ...

شاید 8 سال هست که این خواب از سرم نمیره هرکاری کردم نتونستم 

خیلی واقعی بود حتی یادمه تو خواب به خودم میگفتم که من این لحظه رو تو خواب دیده بودم 

ولی نمیدونم واقعا چیکار کنم احساس میکنم خوابه داره همه چیزم رو بهم میزنه  

شاید 8 سال هست که این خواب از سرم نمیره هرکاری کردم نتونستم  خیلی واقعی بود حتی یادمه تو خواب ...

ابجی جون برو پیش مشاور ..کمک بگیر از آدم با سواد ...ساکن هر شهری هستی بگرد دنبال روانشناس مجرب