2777
2789
عنوان

چون بچم دختر شد خاهرم خوشحالی میکرد

1197 بازدید | 44 پست

تازه فهمیدم بچم دختره و خاهرم خیلی خوشحالی میکرد ازاین بابت، از عصری دارم حرص میخورم ک چرا باید خوشحال باشه؟ چ دلیلی داره؟ قبلا ک نمیدونست جنسیت بچم چیه اصلا خوشحالیشو بروز نمیداد، خیلی عصبی ام حرفمو نمیتونم ب کسی بگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عاشق دختر بچه خواهرم دختر بشه غش میکنم از خوشحالی

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

مگه دختر دار شدن ناراحتی داره خب اگه ناراحت میشد بازم میومدی میگفتی چرا خواهرم ناراحت شده 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

وای 

دخترم آرزوست 

اگه زن داداشای من دختر دار بشن کل شهر را شیرینی میدیم 

نوه هامون همه پسرن فقط یه دونه دختر داریم 

نسل دخترمون داره منقرض میشه🤧🤧🤧😫😫😫😫😫

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
اره دوتا دختر داره

من عاشق دخترم دوتا پسر دارم وقتی خواهرم بچش دخترشد ترسیدم خوشحالیموبروز بدم مثل تو فک کنهولی انقدکه قربون صدقه دختر اون میرم قربون صدقه بچه های خودم نمیرم

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگ تره🥰