2777
2789
عنوان

خانومایی که نوزاد دارند لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 18 پست
تا اینجا دوبار سرما خورده خودمم شیر دارم نمیخوام شیر خشک بخوره اگه شیر خودمو بخوره کمتر مریض میشع

اونکه بله ولی خب از اول اشتباه پیش رفتی

شیرت بدوش بریز تو شیشه بخوره حداقل

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه رو نمیگیره از دیروز با قطره چکون بهش شیر خشک میدم اگه بهش ندم گریه میکنه زیااد

سینه تو بذار دهنش، از گوشه لبش قطره چکونو بکن داخل ذره ذره فشار بده(شیر خشک). اون احتمالا تنبل شده. با قطره چکون بهش دادی عادت کرده دیگه حوصله مکیدن نداره فینگیلی. 

دوست داره یه ذره که میمکه یه عالمه بیاد، سینه کم میاد واسه همین نمیگیره. 

خشک نمیشه اینجوری؟

ب مرور کمتر میشه.مکیدن شیر زیاد میکنه

اگه از نظر مالی فشار نمیاد بهش شیرخشک بده روزا شبا ک خوابه تو خواب شیرش بده روزام شیر بدوش بده

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم