خوب به این خاطر که بیشتر آدمها دنبال هیجان و کنجکاوی ان، و هر تاپیک که معمولا توش از دعوا و خیانت و چمیدونم اختلاف خانوادگی و ..یا بیاید فلان عکس بذارم و...اصن هر چی، تو بگو مثلا طرف بگه بیاین عکس گل بذارم و....همه اکثرا دنبال اینحور مسائلن...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه چراییش از مخاطبها مشخص دیگه...مثلا خیلی عذر میخوام بعضی عناوین تاپیکهارو چشمت میبینه یهو، خیلی ببخشید طرف تاپیک زده راجع به باد شکم شوهرش که آزارم میده، به نظرتون من چکار کنم؟؟!!...یا کیفیت مدفوع خودش و سنگ توالت و اتفاقاتی که اون تو میفته...اصلا مسائلی که نیازی به بازگو کردنش نیست..خوب آدم میمونه واقعا چی بگه...یسری رفتم نوشتم برا طرف که واقعا انتظار داری الان مردم چه راهکاری درباره شوهرت بدن؟؟؟ بازم ببخشید این مثال زدم ولی واقعا آدم کفری میشه خیلی چیزارو میبینه
نی نی یار راحت میتونه قبل اینکه کسی تایپک بزنه اول برای اونا فرستاده بشه بعد اوکی بود اجازه انتشار داده بشه اینجوری خیلی راحت جلوگیری میشه از گذاشتن مطالب خیلی زشت و زننده