2777
2789
عنوان

دارم پشیمون میشم برای پاگشای خواهرشوهرم بیاین😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 58997 بازدید | 126 پست

من ترجیم ی غذای خشک مث چلوگوشت  با یه غذای خورشتی هست

چند تا از غذاهات مرغ داره کلا ترکیب خوبی نیس

ی مدل سوپ مثل سوپ شیر ی مدل خورشت ی مدل نونی یا فینگرفودی مثل ناگت ی مدل گوشتی مث ماهیچهی مدل سالاد مثل سزار ی مدل دسر مثل پاناکوتا

میوه و میوه خشک و شکلات و توت فرنگی شکلاتی شده هم روی میز هستش میخوام روی میز یخ خشک بزارم  بر ...

برو عامو بیکاری حالا موقع فامیلا تو ک بشه ب شوهرت میگی مهمونی بدیم میشه از روضه حضرت رقیه میخونه برات ک قانعت کنه پول نداره...بی کاری بابا

امام رضا عاشقتم💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خواهر  منم یه مدل غذا درست میکنم خیلی وقته قبلنا زیاد درست میکردم الان یه مدل درست میکنم&n ...

من نیز.اخه مگه ادم میرسونه حالاخرج وهزینش بکنار

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
من نیز.اخه مگه ادم میرسونه حالاخرج وهزینش بکنار

بانو شما به وزن دلخواهتون رسیدین یا انگیزه بدم😅

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  
بانو شما به وزن دلخواهتون رسیدین یا انگیزه بدم😅

ب وزن دلخواهم نه ولی کم کردم۸۵ ۶م الان.خوبه ازگردوقلنبگی نجات پیداکردم الان اضافه وزن دارم که خب خیلی ضایع نیس.بقیشم ازبهاررژیم میگیرم😍

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
ب وزن دلخواهم نه ولی کم کردم۸۵ ۶م الان.خوبه ازگردوقلنبگی نجات پیداکردم الان اضافه وزن دارم که خب خیل ...

چقدر عالی 😍

آفرین بهت 

ان شاءالله به زودی میرسی به وزن مناسب 🤗🤗

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  
چقدر عالی 😍 آفرین بهت  ان شاءالله به زودی میرسی به وزن مناسب 🤗🤗

ممنون قشنگم😘😘😘😘

خدا کنه راست نگفته باشی استاتر

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

نه فقط من کمم  منم تزیین کن بزار اون وسط

چ جوری تزیینت کنه😅با چی دوست داری خودت تزیین شی ؟

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....