2777
2789
نخریدم چیزی ولی این ترکیب رنگگ مد نظرمه شلوارش خیلی گشاده میدوننم خودم

این ک خوبه . اینم شلوار بگ 

من دوروز پیش بازار بودم ی شلوار بگ ذغال سنگی بود روش عکس سر تدی بود کوچولو کوچولو روش . خیلی قشنگ بودو و خوشم اومد بااینکه من قدم بلنده پام کردم نیم وجب زیر کفشم بود☹ همسرم گف خیلی بلند اخه تو خیابون همش زیر کفشته کثیف میشه خودمم نظرم همین بود .دیگه نگرفتم ولی خیلی ناز بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی چجوری چاق شدی تو رو خدا بگو منم کمبود وزن دارم

عزیزم من قبلا تو کل روز یه وعده فقط ناهار میخوردم بدنم طوریه ک اگه ۳ وعده کامل بخورم چاق میشم 

قرص مولتی دیلی از داروخانه گرفتم اونو میخورم روزی یکی

هر ۳ وعدم کامل میخورم بعد ناهار یا شام کیکی خامه ای خرما ای چیزی میخورم 

خرما رو یا با ارده قاطی میکنم یا حلوایی درست میکنم ک خوش خور تره 

صبحونم هر روز تا ۳ تا تخم مرغ میخورم

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
چه طوری وزن اضافه کردی عزیزم؟

پست بالاییم بخون

کاار خاصی نکردم 

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا