2777
2789
عنوان

با شوهر عصبی چطور کنار میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2619 بازدید | 43 پست
خوشبحالتون کهانقد درک و فهم و تحمل بالایی دارین به منم یاد بدین 

ممنون.

شوهر من خیلی گاوه،اینجور باهاش پیس میرم ی کم‌بهتر شده.

درمورد چی یادت بدم‌گلم

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون. شوهر من خیلی گاوه،اینجور باهاش پیس میرم ی کم‌بهتر شده. درمورد چی یادت بدم‌گلم

خیلی بهش ارادت داری هاااا🤣

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی،حداقل یکم راه و روش یادم بدین ،من خیلی زود رنجم و زود ازش متنفر میشم کلا از قلبم حذفش کردم ،

خوب من رفتم سراغ روانپزشک ،دارو میدم به شوهرم 

اگه خواب اوره ک من نمیتونم ب شوهرم بدم. شوهرم خیلی پشت فرمونه

. اینا راه درمان نیست. باید اصولی درمان کنی.  اون درست نمیشه تو باید خودتو تغییر بدی

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
اگه خواب اوره ک من نمیتونم ب شوهرم بدم. شوهرم خیلی پشت فرمونه . اینا راه درمان نیست. باید اصولی درم ...

عزیزم شوهره من یه جور مشکل اعصاب و روان هم داره ،دارو بهش ندم زندگیمو جهنم میکنه ،عربده کشی راه میندازه زنگ میزنه همه رو جمع میکنه جلو خانواده هامون آبروریزی درست میکنه 

عزیزم شوهره من یه جور مشکل اعصاب و روان هم داره ،دارو بهش ندم زندگیمو جهنم میکنه ،عربده کشی راه میند ...

شوهر منم مشکل عصبی داره.   عزیزم تو خوبی؟؟ تو زن آرومی هستی یا سرصدا داری؟ یه چی بهت بگه ده تا جوابش میدی؟ یه حرف بد ب خانوادت بزنه جیغ و داد میکنه. بزار فحش بده ب خانواده ی خودش میده. فحشش بکجا میخاد برسه. اصلا نشنیده بگیر. چی عصبانیتش میکنه اون کارا رو نکن. چ رفتاری کنی آرومه همون کارو بکن. همش با صدای آروم باهاش حرف بزن خیلی آروم که اینطور حرف زدم رو ازت یاد بگیره، 

شوهر منم مشکل عصبی داره.   عزیزم تو خوبی؟؟ تو زن آرومی هستی یا سرصدا داری؟ یه چی بهت بگه د ...

عزیزم من خیلی آرومم همین عذابم میده عین سگ ازش میترسم اون غر میزنه تیکه میندازه بیرون رفتن رو کوفتم میکنه من تو خودم میریزم و تحمل میکنم چون از عصبی شدن و دعوا و قهر بعدش هم میترسم هم نفرت دارم

عزیزم من خیلی آرومم همین عذابم میده عین سگ ازش میترسم اون غر میزنه تیکه میندازه بیرون رفتن رو کوفتم ...

نمیدونم خدا بهت صبر بده. فقط آروم بودنت حل نمیکنه. بهش محبت کن. خرش کن. و... خدانگهدار 

عزیزم من خیلی آرومم همین عذابم میده عین سگ ازش میترسم اون غر میزنه تیکه میندازه بیرون رفتن رو کوفتم ...

ولی چون بخاطر رفتاراش مخصوصا اینکه جلو بقیه خوردم میکنه نفرت دارم نمیتونم مثه شماها براش فیلم بازی کنم و بغل کنم و قربون صدقش برم باهاش تا میتونم جر و بحث نمیکنم ولی خوب با سردی باهاش برخورد میکنم به زور از ترسم بهش سلام میکنم و غذا میزارم جلوش کلا میخوام سر به تنش نباشه

ولی چون بخاطر رفتاراش مخصوصا اینکه جلو بقیه خوردم میکنه نفرت دارم نمیتونم مثه شماها براش فیلم بازی ک ...

منم اوایل میخاستم شوهرم بمیره اصلا. ازش بدم میومد. ولی دیدم خودمم دارم عذاب میکشم. ب خاطر آرامش خودم این رفتارا رو کردم. خوبم شد زندگیم. بخاطر خودت بکن. طلاق بگیر ک نیستی پس زندگیتو درست کن..  بعدا که اونم خوب شد خودت هم از زندگی لذت میبری و دوسش میداری. خخ

منم اوایل میخاستم شوهرم بمیره اصلا. ازش بدم میومد. ولی دیدم خودمم دارم عذاب میکشم. ب خاطر آرامش خودم ...

آره بخدا مشکلم همینه چون باهاش سرد برخورد میکنم اول خودم عذاب میکشم و لذتی تو زندگیم نیست انگار من تمام جسم و جون و روحم محتاجه اونه ولی اون نه با نبود عشق من مشکلی براش پیش نمیاد